Trouwshow Gordon niet opgevolgd door Gerard-variant

De trouwshow Gordon Gaat Trouwen van Gordon op RTL 4 wordt volgend tv-seizoen niet opgevolgd door een variant met zijn tv-collega Gerard Joling. Dat heeft de zanger vanochtend gezegd op Radio 538. Joling was de afgelopen weken te zien als jurylid in de trouwshow van Gordon en was tijdens de opnames meer dan eens blij niet in zijn schoenen te staan. “Dat heb ik eigenlijk gedacht bij ieder moment. Ha ha ha ha ha!“, giert de zanger van hits als Ticket to the Tropics en No More Boleros.

Een variant als Gerard Gaat Trouwen ziet Joling absoluut niet zitten. “Ik zou het niet kunnen, maar ik zou het ook niet willen zo’n programma. Je hebt zo kort de tijd om iemand goed te leren kennen om gelijk te kunnen zeggen: ‘Ja, jongens, zus en zo!’ Ik vind het een heel spannend iets, maar goed. We gaan het afwachten.”

Toch heeft Joling er net als Gordon grote moeite mee om een vaste partner te vinden. “Dan zou ik het toch niet op deze manier doen, denk ik.”

Moeten Gerard en Gordon niet gewoon met elkáár trouwen? “Ik geloof dat jullie daar allemaal iets over je houdbaarheidsdatum heen zijn, of niet? Moet je even goed luisteren, ik vind Gordon hartstikke aardig, leuk en gezellig, maar het is totáál mijn type niet. Ik moet er niet aan denken.”

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen