Tineke verheugt zich op rol in trouwshow Gordon

Omroep MAX-dj Tineke de Nooij verheugt zich op haar rol in de RTL 4-show Gordon Gaat Trouwen. Dat vertelt ze in gesprek met Party. De Nooij gaat Gordon weggeven tijdens zijn tv-bruiloft. “Jazeker, ik ga een vakantie combineren met de trouwerij van Gordon. Ik mag hem zelfs weggeven, zo staat in het script van zijn tv-programma. ‘Stél je nou eens voor dat het echt werkt, Tineke’, zei Gordon tegen mij. Hij wil zó graag dat het hem lukt in de liefde en gelooft er heilig in“, vertelt ze.

Gordon denkt dat hij op deze manier kan slagen om aan de man te komen. “Ik gun het hem van harte.”

De presentatrice zal in beeld komen met een moeilijk loopje. “Door een kleine slijtage in mijn rug gaat het lopen niet optimaal. Er zit een zenuw beklemd door die slijtage, en daar heb ik hartstikke veel pijn aan. Ik ben onder behandeling bij een pijnkliniek, maar ik loop gewoon slecht. Om het maar even hard en duidelijk te zeggen: ik loop als een mafkees. Maar een mens went aan alles.”

Ik doe net alsof ik gek ben en ga stug door. Ik haal veel kracht en ontspanning uit mijn radioprogramma, dat ik iedere werkdag tussen 12 en 14 uur mag presenteren.”

Foto: Omroep MAX, Mike Roelofs

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen