Thomas Hendriks alweer weg bij Boulevard en RTLLN

Geplaatst op Mon 20 Nov 2017 om 9:04

Thomas Hendriks vertrekt na ruim twee maanden alweer als gedelegeerd producent van RTL Boulevard en RTL Late Night bij productiehuis Blue Circle. Dat heeft hij bekendgemaakt op LinkedIn. Hendriks, tot september hoofdredacteur van Quest en deskundige in Boulevard, heeft er geen zin meer in. “Deze week heb ik mijn baan als gedelegeerd producent van RTL Boulevard en RTL Late Night opgezegd. Het bleek niet voldoende bij mij te passen“, laat de televisiemaker weten.

Er is volgens Hendriks geen sprake van onmin. “Het ligt niet aan mij, aan de mensen of de zender. Het kan gebeuren en dan kun je maar beter snel en in goed overleg een beslissing nemen om verder te kunnen gaanHet blijven machtig mooie merken waar nog veel toekomst in zit.”

Wat gaat Hendriks nu doen? “En mijn toekomst? Daar ga ik over nadenken en met leuke mensen over praten. Plannen genoeg!

Hendriks vraagt mensen op Twitter om daar actief over mee te denken: “Morning! Eentje om deze zondag over na te denken… Ik heb mijn baan opgezegd. De baan en ik vonden elkaar niet leuk genoeg. Kan gebeuren. No hard feelings. En dus mijn vraag: wat vind jij dat ik nu moet gaan doen? Benieuwd wat jij denkt! Tnx!

Onder leiding van Hendriks kwam RTL Boulevard eerder deze maand met de onthullende uitzending over Job Gosschalk. Daar gaf hij op die dag, 7 november, ook een interview over aan RTL Nieuws.

Lees ook: Quests Thomas Hendriks wordt Boulevard-producent (29 juni 2017)

Foto: RTL
20 Reacties op “Thomas Hendriks alweer weg bij Boulevard en RTLLN”


 1. Michel

  Hoe oud is Thomas? Hij lijkt wel 76.

 2. Mike

  Deze man sloeg altijd enorme BLA-BLA uit in BLVD>

 3. Rent

  @michel Maakt dat uit?

 4. José

  Ik vond het op voorhand al een bijzondere match.

 5. Wietse Bart

  wees blij man, weg bij die viezegheid!

 6. anonymous

  Jammer, had gehoopt dat hij verandering zou brengen en
  niet steeds weer dezelfde gezichten zouden zien.
  Hij was er namelijk ook geen voorstander van om steeds
  dezelfde gasten te hebben.
  Hij wilde vernieuwen.

 7. T

  De een krijgt banen in overvloed aangeboden en heeft de luxe om te kiezen terwijl de ander het nakijken heeft.

 8. anonymous

  @T; misschien toch maar een vak leren?

 9. Ron

  Kan hij weer aanschuiven als deskundige, dat deed hij vrij aardig. Maar ook met hem is met name Late Night er niet op vooruit gegaan. Eigenlijk geen enkele verandering merkbaar daar.

 10. T

  @anonymous, jij gaat er van uit dat jij als enige een vak geleerd hebt en onvervangbaar bent, zelfs na de dood? Ik had het niet over ongeschoolde mensen, dat maakt jij ervan; uit eigen belang en clichés. Zo houdt jij alles binnen een kleine groep,,

 11. hulde

  Ik vraag me af hoe lang de huidige directie van Fremantle nog mag blijven zitten. Het afgelopen jaar zijn er meer dan 10 goede mensen opgestapt bij BC en vervangen door mensen die niet functioneren. Ergens vallen daar de verkeerde klappen.

 12. jasper

  @ Ron; in 2 maanden kun je ook niet veel veranderen.
  Ik denk dat hij een beetje is tegengewerkt, presentatoren bij RTL
  willen geen verandering/ vernieuwing, en dat is nou juist het
  probleem bij RTL.

 13. Richard Otto

  In 1,5 maand kun je inderdaad geen veranderingen doorvoeren. Het siert hem dat hij zelf al tijdig de handdoek in de ring gooit. Er zijn genoeg mensen die jaren blijven aanmodderen.

 14. Ron

  @jasper: zou kunnen, hij blijft een beetje politiek correct in zijn argumentatie waarom hij daar weg is. Maar zou inderdaad kunnen, maar wat wil je ook met ego Tan en andere betweters bij RTL. Aan Boulevard hoeft ook niet veel te veranderen. Wellicht wat minder hittepetitten met een mening aan de desk en op de bank en dus minder fashion en lifestyle gemiep.

 15. Insider

  Blijft hij wel als deskundige? Volgens mij niet. En dat is raar als je ‘in goed overleg’ uit elkaar gaat.

 16. Jeweettoch

  Hendriks heeft wat probleempjes. Als Kemna eindelijk een keer gaat terugslaan, de feiten (Gosschalk heeft zich misdragen) scheidt van de leugens (Gosschalk en verkrachting, minderjarige jongens etc.) en zelf wat slachtoffers van anderen aan het woord laat, gaan er nog wat figuren ‘om’. Vooral Hendriks. En wat echte rtl coryfeeën.
  Follow de cameramannen en vrouwen.

 17. Gtr

  @insider
  Hij was al geen deskundige meer want hij werkte ook niet meer voor de Quest. Zijn opvolger bij Quest is al tijdje de nieuwe deskundige bij boulevard.

 18. valerie

  Thomas past ook totaal niet in het boulevard clubje, dapper om zelf deze conclusie te trekken en op zoek te gaan naar iets nieuws. Kijk naar Humberto, door te blijven zitten raakt hij alleen maar meer beschadigd en blijft er bitter weinig over van zijn imago.

 19. Chiel

  Heb niks gezien qua veranderingen bij BLVD of Late Night. Bijzonder…

 20. Peter Poot

  De enige deskundige met wat diepgang verlaat het schip.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.