Sorry Voor Alles wint internationale Emmy Award

Geplaatst op Tue 21 Nov 2017 om 8:44

De Jan Smit-show Sorry Voor Alles die sinds kort te zien is op de zaterdag van NPO 1 wordt niet bepaald bedolven onder hoge kijkcijfers en lovende kritieken, maar de Vláámse versie won afgelopen nacht de prestigieuze International Emmy Award. Dat meldt de Vlaamse VRT. Het Eén-programma van producent Warner Bros versloeg in de categorie non-scripted entertainment programma’s uit Colombia (Escuela para maridos), Thailand (Fan Pan Tae Super Fan) en Engeland (Taskmaster).

De International Emmy Awards zijn de prijzen voor de beste televisieprogramma’s oorspronkelijk gemaakt en uitgezonden buiten de Verenigde Staten. Dit jaar is het de 45ste editie van deze prijzen, die de belangrijkste internationale erkenning zijn die een tv-programma kan krijgen. In totaal waren er elf categorieën.

Kamiel De Bruyne, bedenker van Sorry Voor Alles, ging samen met presentator Adriaan Van den Hoof het beeldje ophalen in New York. “Dit is echt onwerkelijk“, zegt De Bruyne. “Ik denk nog steeds dat iemand ergens ongelooflijk hard zijn best aan het doen is om met mijn leven te klooien. Ofwel hebben we gewoon echt een van de belangrijkste TV-prijzen ter wereld gewonnen!

Hoe dan ook ben ik waanzinnig blij dat het werk waar we met het volledige team maanden niet door hebben kunnen slapen en ons sociale leven voor aan de kant hebben gezet, op deze manier beloond wordt. En bovendien: zo lelijk is dat beeldje eigenlijk ook niet, hè?

Foto: AVROTROS, William Rutten
9 Reacties op “Sorry Voor Alles wint internationale Emmy Award”


 1. Ikke

  De belgische versie was ook goed te kijken. Hier moeten we het doen met jan smit, die niet kan presenteren, maar dat wil de tros maar niet inzien. Zo jammer hij verpest dit programma gewoon.

 2. Dennis

  Jan Smit kan niet presenteren inderdaad, een serieuze vergissing om hem hierop te zetten. Dat accent is werkelijk niet te pruimen.

 3. ronald

  Ik vind de Nederlandse show ook heel leuk! Jan Smit is inderdaad niet d ebeste keuze.

 4. 43

  Misschien leuk maar de Jan Smith drempel is te hoog voor mij

 5. rook

  jan smit

  welke cijfer heb je gekregen in rotterdam
  2e wereld oorlog

  bn rot.
  sorry je tv show is walgelijk geen jus geen zout

  dag jolante, breng me thee doekjes terug
  je bent mooi voor een jongensdroom film of tv

  blijf je zelf jan tje dan ben je heel leuk
  ik kap je niet af
  je bent mooi
  jongens achtig
  onschuldig

 6. Jan Shit

  Leuke en interessante bijdrage Rook ! Nu terug naar school voor de spelling. Tegenwoordig is het mogelijk om op je computer een hoofdletter te gebruiken.

 7. De Leukste Thuis

  @rook
  Tue 21 Nov 2017 om 9:50

  Beter wachten tot de rook om je hoofd is verdwenen, voordat je reageert ;)

 8. Schommelstoelwaanzin

  De Vlaamse versie vond ik ook om te kotsen en totaal niet grappig. Jammer dat de show naar Nederland is gehaald.

 9. Annoniemus

  Waarom een foto van Jan (spraakgebrek) Smit als de Vlaamse versie die prijs gewonnen heeft ???

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.