Sidekick Evers poept beetje in broek tijdens uitzending

Geplaatst op Mon 20 Nov 2017 om 9:53

Rick Romijn, sidekick van Edwin Evers, heeft vorige week donderdag tijdens de uitzending van Evers Staat Op een beetje in zijn broek gepoept. Dat onthulde hij vanmorgen in de uitzending op Radio 538. Het gebeurde iets voor 8.00 uur, vlak voordat hij de verkeersinformatie moest voorlezen. “Toen moest ik een windje laten. Ik heb toen een klein beetje in mijn broek gepoept. Maar echt minimaal. Ik ging naar de wc om te kijken. Het was geen plak, maar een paar drupjes“, legt hij uit.

Wist Romijn op het moment van de scheet al dat het niet goed zat? “Ik vermoedde het wel, maar toen hoopte ik dat het niet in de onderbroek zit, maar dat het ergens in de bilspleet was blijven hangen.

Op de wc moest Romijn ter plekke bedenken wat hij met zijn vieze onderbroek zou doen. “Ik dacht: wat nu?! Ik deed mijn onderbroek uit en deed die in dat bakje waar je normaal gesproken de papieren handdoekjes in doet. Dat ding lag bovenop en dat vond ik ook zo lullig, dus ik heb er allemaal van die wc-papiertjes overheen gehoord.”

Romijn had geen tweede onderbroek mee naar de studio. “Het programma heb ik hier dus van acht tot tien zonder onderbroek gepresenteerd. Ik kon de onderbroek niet meer aan doen.”

Foto: Radio 538
12 Reacties op “Sidekick Evers poept beetje in broek tijdens uitzending”


 1. Meneer Kaktus

  Bij een paar druppels ga je er even met een wc-papiertje door en kun je die onderbroek gewoon weer aan.

  Ergo: DIE KNEUS HAD DE HELE BOEL ONDERGESCHETEN.

 2. meral

  Waarom zou je zoiets op de radio vertellen…draai n plaat!

 3. Suomynona

  Als je sidekicks beter aan de incontinentie luiers kunnen beginnen weet je wel hoe laat het is… :P

 4. De Leukste Thuis

  QED: Radio Dj’s zijn natte winden…

 5. Humus

  Interessant nieuws MC..

 6. johan d

  wel een ideale posting voor de laagopgeleiden, t okkies en gestoorden om even flink los te gaan op deze druilerige maandag. Succes knulletjes

 7. anonymous

  Moeten wij dit weten?

 8. piet

  Meneer Kaktus dat doe jij zeker bij Virginia met een wc papiertje er door heen.

 9. Ron

  Lekker belangrijk is een item in Evers show…past hier prima in…

 10. valerie

  Uiterst vermakelijk radio programma maar de rol van de sidekick’s wordt hier alsmaar groter gemaakt en dan krijg van dit soort onzin verhaaltjes

 11. Piet, niet die zwarte

  Een wind waarbij stront meekomt, heet een schind. Schijtwind.

 12. Ano

  Waardeloze lachzakadio voor en door zwakzinnigen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.