Shownieuws vreest dat huwelijkspartner Gordon uitlekt

Koos van Plateringen, tv-deskundige van Shownieuws, vreest voor RTL 4 dat vroegtijdig gaat uitlekken met welke man Gordon aanstaande woensdag in het huwelijk treedt in Zuid-Afrika. Dat zei de showkenner zondagavond op SBS 6. Gordon trouwt woensdag, maar dat huwelijk is pas op 14 december te zien in de seizoensfinale van Gordon Gaat Trouwen. “Dat wordt een ding. Woensdag gaat hij trouwen, maar hoe gaat hij dat geheim houden? Ik denk en ben bang dat het gelekt gaat worden.

De RTL 4-ster en zijn potentiële huwelijkspartners zijn dit weekend vertrokken naar Kaapstad. “Het is zo spannend hoe het allemaal gaat verlopen aanstaande woensdag. Er zijn nu in het programma nog vijf mannen in het spel waaruit hij kan kiezen. Er is er al één afgevallen en er zijn er vandaag vier meegegaan in het vliegtuig naar Kaapstad. Die zijn via een andere vertrekhal gegaan, anders hadden wij ze natuurlijk kunnen filmen en kunnen zien wie er was afgevallen.”

Maar gaat Gordon wel écht trouwen? “Je weet het bij Gordon natuurlijk nooit zeker.

Ook bij RTL Boulevard waren ze sceptisch. “Ik denk niet dat het heel lang gaat duren, want het is toch bij elkaar gezocht, maar tegen de tijd dat het uitgezonden wordt, zijn ze nog wel bij elkaar“, zei deskundige Marc van der Linden.

Peter R. de Vries denkt dat Gordon en zijn nieuwe man niet lang bij elkaar blijven. “Ik denk nét de wittebroodsweken.”

Gordon Gaat Trouwens is momenteel een kijkcijferhit op de donderdagavond van RTL 4.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen