Show-Koos: ‘Wietze wil niet reageren op televisie’

Geplaatst op Tue 14 Nov 2017 om 11:30

Shownieuws-host Wietze de Jager staat deze week in de LINDA met het eerste grote interview over zijn radiobreuk met Mattie Valk. En dat terwijl zijn eigen SBS 6-rubriek over de meest inlevende showdeskundige van Nederland beschikt: Koos van Plateringen. Waarom vertelt hij zijn verhaal dan niet in eigen huis? “Hij vindt het nog steeds moeilijk om over te praten en dat is ook de reden dat hij alléén een interview aan LINDA. heeft gegeven. Hij wil er bijvoorbeeld niet bij ons op tv over praten.

Van Plateringen heeft het hele interview in LINDA gelezen en vond het een erg aangrijpend stuk. “Het raakt echt. Hij is echt emotioneel geweest over wat er allemaal gebeurd is. Daar is hij ook heel open over.”

Wat vond Van Plateringen het lastigst om te lezen? “Wat mij heeft geraakt is dat Wietze zegt dat hij door het hele voorval met Mattie een pijn heeft gevoeld die hij voorheen niet kende. Hij heeft letterlijk pijn gehad van de vertrouwensbreuk en het heeft een hele tijd geduurd om er overheen te komen.”

Aan de andere kant – ik heb hem hier achter de schermen ook wel eens gesproken – zegt hij ook: ‘Ik ben wel met heel veel nieuwe leuke dingen bezig.’ Hij staat natuurlijk ook hier bij ons bij Shownieuws, wat we heel leuk vinden, en hij gaat misschien ook meer dingen doen hier bij SBS 6. Er zijn ook plannen voor hem bij Radio 538.”

Vervolgens tegen zijn Shownieuws-collega: “Weet je wat het is Céline? Soms moet je in het leven gewoon heel veel pijn hebben om uiteindelijk succesvoller en gelukkiger te worden. Ik heb het gevoel dat dat met Wietze gaat gebeuren.

Komt het ooit nog goed tussen Mattie & Wietze? “Er moet even wat tijd overheen en dan komt er heus wel een moment dat ze het allebei gewoon als volwassen kerels uitpraten onder het genot van een biertje.”

Lees ook:
Wietze doorbreekt stilzwijgen: ‘Ik ben er ingetuind’ (gisteren)
Mattie Valk vindt uitspraken Wietze ‘erg vervelend’ (gisteren)
Mattie krijgt steun in Boulevard: ‘Klap na van Wietze!’ (vandaag)

Foto: SBS
8 Reacties op “Show-Koos: ‘Wietze wil niet reageren op televisie’”


 1. Jan Shit

  homo

 2. Jan Shit

  Nepzooi

 3. Jan Shit

  Wieze moet eens goed gep**ld worden. Daar wordt ie hard van

 4. Ano

  Plateringen = riooIrat

 5. piet

  Nou weten we het wel een keer van die 2 zeurders.

 6. Anouk Smulles

  De man van Koos is een en homo gang bang bezoeker!

 7. Zipper

  Wat is iedereen in itv’s toch vaak met ‘leuke nieuwe dingen bezig’. Jammer dat wij die vervolgens nooit ergens terug zien

 8. Blubdub

  is dit nieuws, NEE dus .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.