SBS 6 zet voorproefjes nieuwe programma’s online

John de Mol stal donderdag de show bij de presentatie van zijn nieuwe mediahuis Talpa Network, maar ondertussen was het ook nog een beetje een traditionele tv-perspresentatie. Talpa TV (de nieuwe naam van SBS) kondigde een aantal nieuwe programma’s aan, waarvan De Raadkamer van Peter R. de Vries toch wel de meest opvallende is. Maar het meest spectaculaire nieuwe programma is toch wel de internationale tv-hit The Wall, dat in april nog werd aangeprezen door Carlo Boszhard.

The Wall is een spelshow waarin een enorme muur centraal staat, die bepaalt met welk geldbedrag de kandidaat naar huis gaat. In de Amerikaanse editie kan wel een miljoen dollar gewonnen worden.

Verder komt SBS 6 met Paleis voor een Prikkie, een spin-off met twee kandidaten uit Steenrijk Straatarm, en met Jullie Huis Onze Regels, een soort Jouw Vrouw Mijn Vrouw.

Daarnaast verhuist Nick & Simon: The Dream van AVROTROS naar SBS 6 en komt de zender op 29 december met Het Jaaroverzicht Volgens De Sterren, een soort 5 Jaar Later, maar dan 1 jaar later.

En dan zijn er nog de nieuwe dramaserie Zomer in Zeeland en Klasgenoten met presentator Viktor Brand. Daar doen onder meer Leontine Borsato, Rafael van der Vaart, Thom Hoffman, Bram Moszkowicz en Winston Gerschtanowitz aan mee.

Onderstaand voorproefjes van de nieuwe SBS 6-programma’s:

The Wall

Paleis voor een prikkie

Jaaroverzicht volgens de sterren

Nick & Simon: The Dream

Jullie Huis Onze Regels

Klasgenoten

Zomer in Zeeland

De Raadkamer

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen