RTL Late Night vrijdag vanuit woning Marco Borsato

Humberto Tan presenteert zijn talkshow RTL Late Night vrijdagavond (17 november) vanuit de Blaricumse woning van Marco Borsato. De uitzending zal volledig in het teken staan van de release van zijn nieuwe album Thuis. Dat heeft de talkshow laten weten. Eén dag voor die uitzending heeft Borsato zijn albumrelease in Paradiso in Amsterdam. Voor dat event verloot RTL Late Night kaarten middels een ordinair belspel, waarbij ‘elke tiende beller kans maakt’ op toegangskaarten.

Zusterprogramma RTL Boulevard verloot ook regelmatig kaarten via ordinaire belspellen, voornamelijk voor concerten van tienersterren. Daarbij jaagt het programma op het zakgeld van jonge tienermeisjes. Bij Borsato richt RTL zich vermoedelijk meer op huismoeders, die hun budget nu moeten verdelen tussen Astro TV en dit belspel.

Het is niet de eerste keer dat RTL Late Night volledig in het teken staat van Marco Borsato. In het voorjaar van 2015 ging een uitzending volledig over zijn 25-jarig jubileum als zanger.

Eind september zat Borsato ook al in RTL Late Night om over zijn nieuwe album Thuis te praten. Toen kreeg hij een storm van kritiek over zich heen om zijn enorm valse optreden. Hopelijk zet RTL voor de volgende Borsato-special Auto-Tune in.

Foto:

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen