Ron Boszhard bood zichzelf aan bij Wie is de Mol

Geplaatst op Mon 13 Nov 2017 om 12:31

Ron Boszhard, de broer van Carlo Boszhard, heeft zichzelf aangeboden als kandidaat bij de NPO 1-hit Wie is de Mol. Dat heeft hij vanochtend gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Boszhard vindt het geweldig dat hij meedoet aan de 2018-editie. Hij wilde altijd al meedoen aan de populaire BN’er-show. “Het is altijd al een droom geweest. Ik wilde al tien jaar lang met het programma meedoen, vanaf het begin. Ik ben echt een fan van het eerste uur, kan ik je melden“, aldus de televisiester.

Heeft hij zichzelf aangemeld? “Jazeker. Ik heb dat het afgelopen jaar gedaan. Ik dacht: ik wil zo graag mee en ik word verdomme nooit gevraagd, waarom niet?! Toen dacht ik: ik ga gewoon een brief sturen, van: jongens, als jullie nog eens een leuke kandidaat zoeken, denk aan me. Dat is wat ik gedaan heb.”

Als de berg niet tot Mohammed komt, dan kom ik wel naar de berg. Ik heb gewoon een brief gestuurd. Tot mijn verbazing kreeg ik een brief terug met het verzoek tot een vervolggesprek. Dan komt er een heel traject, is het nog steeds wachten, maar dan mag je toch meedoen.”

Met zwijgen over de afloop – de opnames zitten er al op – heeft Boszhard geen moeite. “Je wordt gevraagd en op dat moment moet je eigenlijk je mond al houden. Dan moet je een smoes gaan verzinnen over waarom je weg bent.”

Welke smoes heeft hij tegen Carlo gebruikt? “Thuis, tegen Carlo enzo, heb ik verteld dat ik een programma ging doen in Australië.”

Foto: Michel Schnater/Avrotros
8 Reacties op “Ron Boszhard bood zichzelf aan bij Wie is de Mol”


 1. Jon

  Dan ben je echt op je diepste punt, als je gaat lopen smeken.

  Ze kunnen nu helemal geen bekende Nederlanders meer vinden, dus ga gewoon weer terug naar de onbekende Nederlanders. De kijkers zijn al die incest programma’s zat.

 2. joseff

  ook via JOB GOSKALCK ???

  is..altijd prijs,
  [je hoeft job maar een worst voor te houden]

 3. Hohoho

  De hoer…

 4. Jos

  Is deze man niet wat oud om jeugd programma’s te presenteren?
  Hij is net als zijn broer Carla een clown, die niet leuk meer is.

 5. Koekie

  Vreselijk niemand wil naar deze man kijken en wij zeker niet!

 6. Ingrid

  Ja,voor dat geld wat je er mee verdiend ,zou ik me ook aanmelden!
  Pinokkio 🤥🤥🤥

 7. dr phil

  dit is nou de grootste paarde l.u.l van de nederlandse tv

 8. Flits Bom

  Hij krijgt het hier ook voor elkaar om de kijkcijfers te laten dalen.
  Dit is een mega schlemiel van een man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.