Quinty Trustfull slaapt tussen Koffietijd en 5 Uur Live

De werkdruk in de Koffietijd-villa is tot de komst van Daphne Bunskoek enorm. De presentatrices hebben nu al maanden dubbele shifts: als Koffietijd er ’s ochtends op zit, moet één van de dames aan het eind van de middag ook nog 5 Uur Live presenteren. Het leidt tot onmenselijk lange werkdagen. “Ik meld me ’s ochtends om zeven uur daar voor Koffietijd, waar we om elf uur mee klaar zijn, waarna ik me ga voorbereiden op de middaguitzending“, zegt Quinty Trustfull in de Privé.

Een simpele rekensom leert dat er tussen het inklokken van Trustfull bij Koffietijd en de eindtune van 5 Uur Live maar liefst elf uur zit. Hoe houdt ze dit vol? “Ik heb in de villa een eigen kamertje met een bankje erin, waarop ik dan elke dag even ga slapen. Je kunt dus zeggen dat ik heel vaak in ‘de gouden kooi’ slaap.

Trustfull doelt erop dat Koffietijd en 5 Uur Live worden uitgezonden vanuit de villa waar ooit De Gouden Kooi werd opgenomen. Dat was een programma waarin kandidaten elkaar de villa uit probeerden te treiteren.

Recentelijk ging het gerucht dat Trustfull nu zelf Terror Jaapje speelt in de villa. Ze zou een koude oorlog voeren met haar collega Pernille La Lau, die te koop zou lopen met haar journalistieke achtergrond. Trustfull heeft dat echter ontkend.

Woensdag werd bekend dat Daphne Bunskoek vanaf januari de vaste presentatrice is van 5 Uur Live.

Het Privé-interview ‘Alsof er iemand met een mes in mijn hart stak’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen