Quinty Trustfull slaapt tussen Koffietijd en 5 Uur Live

Geplaatst op Fri 17 Nov 2017 om 12:32

De werkdruk in de Koffietijd-villa is tot de komst van Daphne Bunskoek enorm. De presentatrices hebben nu al maanden dubbele shifts: als Koffietijd er ‘s ochtends op zit, moet één van de dames aan het eind van de middag ook nog 5 Uur Live presenteren. Het leidt tot onmenselijk lange werkdagen. “Ik meld me ’s ochtends om zeven uur daar voor Koffietijd, waar we om elf uur mee klaar zijn, waarna ik me ga voorbereiden op de middaguitzending“, zegt Quinty Trustfull in de Privé.

Een simpele rekensom leert dat er tussen het inklokken van Trustfull bij Koffietijd en de eindtune van 5 Uur Live maar liefst elf uur zit. Hoe houdt ze dit vol? “Ik heb in de villa een eigen kamertje met een bankje erin, waarop ik dan elke dag even ga slapen. Je kunt dus zeggen dat ik heel vaak in ‘de gouden kooi’ slaap.

Trustfull doelt erop dat Koffietijd en 5 Uur Live worden uitgezonden vanuit de villa waar ooit De Gouden Kooi werd opgenomen. Dat was een programma waarin kandidaten elkaar de villa uit probeerden te treiteren.

Recentelijk ging het gerucht dat Trustfull nu zelf Terror Jaapje speelt in de villa. Ze zou een koude oorlog voeren met haar collega Pernille La Lau, die te koop zou lopen met haar journalistieke achtergrond. Trustfull heeft dat echter ontkend.

Woensdag werd bekend dat Daphne Bunskoek vanaf januari de vaste presentatrice is van 5 Uur Live.

Het Privé-interview ‘Alsof er iemand met een mes in mijn hart stak’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
15 Reacties op “Quinty Trustfull slaapt tussen Koffietijd en 5 Uur Live”


 1. Jan

  Voor de gewone man een normale werkdag dus? Alleen kan die niet tussendoor gaan liggen slapen.

 2. LZ

  @Jan
  11 uur een normale werkdag; dat zijn wel héle lange dagen.

 3. GW

  @Jan: Ben jij elke dag 12,5/13 uur van huis weg dan?

  Als ze om 7:00 op haar werk moet zijn, zal ze ongeveer om 6:30 vertrekken, dus circa 05:30 of 6:00 opstaan. Van te voren gebriefd worden door de redactie, inlezen, make-up, promo’s opnemen. In totaal 3 uur dus. 10:00-11:00 Uitzending. 11:00 Afschminken. ‘s Middags even slapen. Eten. Rond 14:00 melden 5 uur Live-redactie. Als we dezelfde tijd voor Koffietijd (3 uur) als richttijd nemen. Zelfde voorwerk als bij Koffietijd. Eten. 17:00-18:00 uitzending. 18:00-18:30 afschminken. 19:00-19:30 Thuis.

  Dus op een volle werkdag is ze ongeveer 14 in touw, 12,5 uur op haar werk, met daadwerkelijke werktijd ongeveer 9/9,5 uur. Slapen niet meegerekend dus.

  Verder nog iets?

 4. Jan

  @LZ Niet iedereen gaat stipt 0m 5 uur naar moeder de vrouw omdat het avondeten klaar staat .

 5. Vertrossing

  Zou haar fiets tijdens dat dutje zijn gestolen?

 6. animo

  Ja ja het is maar hoe je in het leven staat ,ik heb heel vaak overgewerkt van 6.30 tot 21.00 uur met de normale pauze’s ,heel veel ondernemers doen dat elke dag.

 7. AstroTrol Joke

  Dus tussen twee keer niks doen slaapt ze ook nog?

 8. Nun te preoccupa

  Het is toch bezopen dit. Mevrouw vindt dat ze hard werkt. Ze kan zelfs slapen tussen die nietszeggende schijt intervieuws. Vertel dit eens aan een stratenmaker die de hele dag werkt met pijn in zijn rug.

 9. Mieke

  Ga eens in de zorg werken das pas hard werken , lange dagen.
  En over het loon zal ik maar beter zwijgen.

 10. echtwaar

  Ik slaap tiijdens RTL 5 uur Live.

 11. Erik

  Ze lacht zo gemaakt, alles is nep aan haar, verdient haar man niet genoeg?

  En wie bedoelt ze toch met Jeetje Miena, wie is dat, ken die?
  Ze noemt die naam altijd, nou weet iemand wie Jeetje Mina is?

 12. Mieke

  Van dat eeewige lachje ( grimas ) zou ik ook heeeeel moe worden jeetje mina ga lekker naar huis he jeetje mina

 13. Annoniemus

  Een schoonheid-slaapje dan toch zeker , want langzaam maar zeker krijgt ze toch een oud hoofd !!

 14. Anja

  Ahha dus dat is wat ik hoor, die dames gaan steeds hoger in hun stem zitten door de vermoeidheid zeker. En dat hoge geluid daar word ik erg moe van.

 15. Dennis

  Ik begrijp niet dat deze vrouw zoveel werk heeft. Ze trekt met dat mondje en kijkt semi geïnteresseerd naar haar gasten en aan alles voel je dat ze het speelt. Daarbij vind ik haar inhoudelijk ronduit zwak.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.