Peter R. de Vries niet weg bij RTL Boulevard

Peter R. de Vries vertrekt niet als deskundige van RTL Boulevard nu hij bij SBS 6 zijn rentree maakt op prime time. Dat gaf de misdaadjournalist gisteren zelf aan in de showrubriek op RTL 4. De terugkeer van De Vries naar SBS was op tv-contentgebied zo’n beetje het grootste nieuws op de perspresentatie van Talpa Network. Dat nieuws betekent echter niet zijn exit bij RTL Boulevard. “Nee, ik kan jullie geruststellen of teleurstellen – wat je maar wil: ik blijf Boulevard er gewoon bij doen.”

Het is makkelijk te combineren met De Raadkamer, zoals zijn nieuwe SBS 6-programma heet, aldus De Vries. “Het wordt een wekelijks programma.

Als Luuk Ikink vraagt of het ook een beetje luchtig wordt, bijvoorbeeld met viral filmpjes, antwoordt De Vries: “Het zou kunnen dat we een leuk filmpje laten zien, maar het is serieus.”

Waar komt de titel vandaan? “De Raadkamer verwijst naar het geheime beraad van rechters, waarin ze ná een rechtzetting oordelen of een verdachte schuldig of onschuldig is of nog langer moet blijven zitten of niet. Dat noemen ze het geheim van de raadkamer. Onze raadkamer is openbaar en de kijker is ooggetuige.”

De eerste aflevering is half februari te zien op SBS 6.

Lees ook: Peter R. de Vries keert terug op de buis bij SBS 6 (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen