Paulien Cornelisse wordt blij van enorme tv-piemel

Als Paulien Cornelisse er even helemaal doorheen zit, dan kijkt ze graag naar de grote-piemelscène uit Toren C. Dat vertelt de schrijfster vandaag in een sensueel vraaggesprek met de Volkskrant. De tv-piemel helpt Cornelisse er helemaal bovenop. “Als ik me niet goed voel, kan ik mezelf aan het lachen maken door te denken aan één bepaalde scène uit Toren C. Daarin krijgt Els, de overbelaste moeder, een onaangename verrassing als ze een aantal keer achter elkaar zegt: ‘Is het waar?’

De dame stelt de vraag ‘is het waar?’ aan een donkere collega, van wie ze wil weten of ook hij een groot geslachtsdeel heeft. Vervolgens haalt hij een enorme slurf uit zijn pantalon. Ontzettend #metoo, maar toch grappig, vindt de schrijfster.

Cornelisse: “Nou ja, dit moet je even opzoeken op YouTube, want als je het zo beschrijft, komt het niet over. Het is ontzettend grappig.”

Wat vindt ze leuker: Toren C of The Office? “Ik vind ze allebei heel grappig, maar ik heb een enorm zwak voor Toren C. The Office zit zo dicht op de realiteit dat sommigen niet eens zagen dat het niet de realiteit was. Dat was toen heel vernieuwend.”

Van Toren C vind ik het gaaf dat ze die extra stap durven zetten naar de echte gekte. Op een bijna dierlijk niveau gaan daar dingen fout.”

Het bewuste fragment uit Toren C ziet u onderstaand. Overigens gaan ook alle andere scènes uit de sketchserie over piemels, schaamlippen, seks en dildo’s.

Het Volkskrant-interview met Paulien Cornelisse kunt u lezen via Blendle.

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen