Nicolette Kluijver: ‘Van BNN naar RTL beste stap ooit’

Geplaatst op Mon 13 Nov 2017 om 15:18

Nicolette Kluijver ziet haar overstap van BNN naar RTL als haar beste stap ooit. Dat vertelt de presentatrice van Expeditie Robinson en de weekend-Boulevard aan de Privé. Kluijver ging op 1 januari 2014 aan de slag voor de grootste commerciële zendergroep van ons land. “Het is mijn beste stap ooit geweest. In het begin was het allemaal best spannend, maar alles klopt. Ik krijg prachtige kansen, waardoor ik mij als een vis in het water voel. In televisieland weet je het nooit, maar nu zit ik op de juiste plek.

De presentatrice is zeer tevreden met haar programmapakket bij RTL. “Wie zou niet een programma als Expeditie Robinson willen presenteren? Als kandidaat zou ik het ook best goed doen. Ik ben een freak met alles wat over diertjes gaat en weet er veel vanaf. Terug naar de natuur is mijn ideale wereld, daar voel ik mij thuis.”

Dit jaar vocht Kluijver tegen longkanker, maar in de zomer was ze voldoende hersteld om de presentatie van Robinson weer op zich te kunnen nemen. “Ik wilde heel graag gelijk aan het werk, zeker omdat het voor Expeditie Robinson was.

Na alle ellende was het heerlijk om me weer druk te maken over welk kamp zou gaan winnen. Het was een genot om er te mogen staan.”

Foto: RTL
14 Reacties op “Nicolette Kluijver: ‘Van BNN naar RTL beste stap ooit’”


 1. dildo

  Ja, en Beaus stap naar SBS was ook zijn beste ooit, net als zijn stap naar RTL. Altijd hetzelfde holle gedram van die overstappers.

 2. ME

  Ja vond ik ook. Al die C- sterren kunnen beter niet van onze belastingcenten
  betaald worden

 3. Fons

  Leukste vrouw van Nederlandse tv

 4. Kimmie

  Lekkerding!!! I love Nicolette
  En nu allemaal negatief doen… hallo, Mediacourant. Waar blijven die zuurpruimen

 5. Robin Martens Lover

  Nu Geraldine kemper nog van BNN naar rtl 4

 6. Bart

  @Fons Ik vind haar steeds beter worden. Ze doet Boulevard in het weekend ook heel leuk. Misschien goed om daar nog een van haar vroegere BNN collega’s neer te zetten. Bijvoorbeeld Jan Versteegh of Valerio Zeno. Met name die laatste moet nu toch echt weg bij BNN. Anders wordt het nooit meer wat.

 7. B

  En nu al op een zijspoor gezet bij RTL…

 8. HOLLAND

  Heeft zij trouwens een borstvergroting gehad? Serieuze vraag. De grootte was me nooit opgevallen, maar in ER zie ik het steeds.

 9. Dave

  Volgend jaar staat ze op straat want dan gaat ER naar sbs. Kijken of ze dan nog steeds van die praatjes heeft als ze dan op projectbasis te ziien is.

 10. Vinc

  Volgens mij heeeft ze 2 nieuwe memmen laten aanmeten, na die gezondheidsaffaire. Maar staat haar goed hoor. Ze heeft wel een heerlijk lichaam denk ik.

 11. H.

  Ik vin haar werkelijk verschrikkelijk! En daar is NIKS mis mee – Zo zie je maar weer eens hoe smaken kunnen verschillen!

 12. leo

  Ik vind haar echt geweldig, scherp, leuk en zelfs grappig. Ze moet alleen niet dunner worden

 13. Erland

  lekkerwijf

 14. wolf

  Het enige talent op tv

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.