Nicolette Kluijver: ‘Van BNN naar RTL beste stap ooit’

Nicolette Kluijver ziet haar overstap van BNN naar RTL als haar beste stap ooit. Dat vertelt de presentatrice van Expeditie Robinson en de weekend-Boulevard aan de Privé. Kluijver ging op 1 januari 2014 aan de slag voor de grootste commerciële zendergroep van ons land. “Het is mijn beste stap ooit geweest. In het begin was het allemaal best spannend, maar alles klopt. Ik krijg prachtige kansen, waardoor ik mij als een vis in het water voel. In televisieland weet je het nooit, maar nu zit ik op de juiste plek.

De presentatrice is zeer tevreden met haar programmapakket bij RTL. “Wie zou niet een programma als Expeditie Robinson willen presenteren? Als kandidaat zou ik het ook best goed doen. Ik ben een freak met alles wat over diertjes gaat en weet er veel vanaf. Terug naar de natuur is mijn ideale wereld, daar voel ik mij thuis.”

Dit jaar vocht Kluijver tegen longkanker, maar in de zomer was ze voldoende hersteld om de presentatie van Robinson weer op zich te kunnen nemen. “Ik wilde heel graag gelijk aan het werk, zeker omdat het voor Expeditie Robinson was.

Na alle ellende was het heerlijk om me weer druk te maken over welk kamp zou gaan winnen. Het was een genot om er te mogen staan.”

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen