Nico Dijkshoorn krijgt jeuk van Borsato-special RTLLN

Nico Dijkshoorn krijgt er jeuk van dat RTL Late Night vanavond een speciale uitzending heeft vanuit de woning van Marco Borsato. Dat laat de huisdichter van DWDD blijken op Twitter. Borsato heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Thuis en daar staat Humberto Tan een hele aflevering bij stil. “Wel leuk idee, je album ‘Thuis’ noemen en dan de mensen bij je in huis laten. Je ziet ze gewoon zitten vergaderen, bij zijn management, als je dit leest“, aldus Dijkshoorn.

De hitzanger haalde vanochtend in de krant uit naar Dijkshoorn, omdat hij al jaren kritisch is over zijn muziek. “Dijkshoorn heeft zijn mond vol over mijn muziek, maar als ik hoor wat voor teksten hij zelf zingt, in een soort dialect dat nog door tien mensen wordt gesproken, moet ik toch wel glimlachen“, sneerde Borsato.

Dijkshoorn vindt dit niet zo’n snuggere opmerking. “Hij reageert, zonder het te weten, op een persiflage op zingen in dialect. Komt uit mijn theatershow.

Dijkshoorn is klaar met Borsato. “Borsato leeft in de veronderstelling dat hij er nog werkelijk toe doet. Het is een beetje tragisch aan het worden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen