Maurice Wijnen hoopt dat Gordon voor Gerben kiest

Maurice Wijnen, showdeskundige van Shownieuws, hoopt dat Gordon in het huwelijk is getreden met tv-kandidaat Gerben. Dat heeft hij gisterenavond gezegd op SBS 6. Er zijn momenteel nog vier vrijgezelle mannen in de race in Gordon Gaat Trouwen, maar het tv-huwelijk dat bij het programma hoort is deze week al opgenomen in Zuid-Afrika. Wijnen hoopt dat Gordon de juiste keuze heeft gemaakt. “Ik hoop dat hij gaat kiezen voor Gerben. Dat is de tweede van links“, zegt hij.

Veel mensen stellen dat hij met de Italiaanse Manuel is getrouwd. “Die met die leuke witte tanden is de steward uit Italië, maar dat lijkt me gewoon niet praktisch hè. Het is een verre-afstands-relatie. Dat moet Gordon niet hebben. Die Gerben heeft een heel lieve vader en moeder, een heel warm gezin en die kwam het meest oprecht op mij over.”

Het gerucht gaat nu dat het tv-huwelijk niet woensdag, maar vrijdag plaatsvond. RTL wil daar niet op reageren. “Als we heel eerlijk zijn: ik denk dat men opzettelijk nu zo veel mogelijk aandacht aan het generen is, want het programma moet natuurlijk hot and happening zijn en iedereen wil weten met wie hij gaat trouwen. Daar zit ook het probleem: de uitzending van die bruiloft is pas over drie weken, dus ze moeten het drie weken lang geheim zien te houden. Het zou knap zijn als het lukt.”

Wat vindt Wijnen eigenlijk van Gordons datingshow op RTL 4? “Ik vind het echt een verrassend leuk programma, als ik eerlijk ben.”

Foto: RTL/SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen