Martine van Os blij dat ze de 60 heeft gehaald

Omroep MAX-ster Martine van Os is blij dat haar lijf het na 60 jaar nog steeds niet heeft begeven. Dat geeft ze aan in een intiem vraaggesprek met showblad Weekend. Van alle vrouwen die overlijden gaat slechts 8 procent vóór haar zestigste de pijp uit. Toch prijst Van Os zich gelukkig dat ze die leeftijd heeft gehaald. “Ik ben blij dat ik deze leeftijd heb bereikt. Er zijn zoveel mensen om mij heen geweest die voor die tijd al zijn gegaan, dus ik vind het prima om ouder te worden“, geeft ze aan.

Haar zestigste verjaardag liet ze in april niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. “Ik heb het héél groots gevierd. Het leven moet gevierd worden en de ouderdom ook. Er zijn vele vrienden en familie bij ons langsgekomen. We hebben heel veel plezier gemaakt en lekker gegeten. Er werden prachtige speeches gegeven en sketches gedaan, er kwam echt van alles en nog wat voorbij. En het was ook nog eens héél mooi weer.”

Hoewel ze al 60 is en bij Omroep MAX werkt, is Van Os nog geen oma. “Het is nog niet zo ver, en het komt als het komt, maar als het komt, lijkt het mij ontzettend leuk, echt enig. De kinderen zijn 29 en 27 en ze hebben allebei een partner, dus het zou zomaar kunnen, maar ze hebben geen haast. En ik ook niet hoor.”

Al met al kan de kijker voorlopig dus nog even genieten van Van Os en haar programma’s, waaronder Gezond Verstand. “We maken daar een aantal nieuwe afleveringen van. En Tijd voor MAX is weer begonnen. Het loopt allemaal door en het is doorlopend druk. Maar ik klaag niet hoor.”

Foto: MAX/Hans Vink

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen