Marieke Elsinga wil niet overal dezelfde RTL-sterren zien

Marieke Elsinga vindt het niet handig als RTL dezelfde gasten uitnodigt van programma’s die na elkaar te zien zijn. Dat vertelt ze in Het Parool. Een paar weken geleden was de Volkskrant zeer kritisch toen &Chantal aftrapte met Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge als gasten, omdat ze vlak daarvoor ook al anderhalf uur lang te zien waren in Oh Wat Een Jaar. Elsinga begrijpt deze kritiek en denkt dat het sowieso wel een onsje minder kan als het gaat om BN’ers op tv.

Elsinga wijst RTL 4 op haar gastenbeleid. “Ik denk dat het niet de voorkeur geniet om op zaterdagavond een RTL-ster te zien in de show van half 9 en die vervolgens ook te zien in de show van half 10.”

Er is te veel BN’er-tv, vindt ook de deskundige van RTL Boulevard. “De trend is een beetje de BN’er kookt, de BN’er danst, de BN’er lacht, maar dat waait wel weer over.”

Tv-bobo’s moeten weer voor ON’ers durven kiezen, vindt ze. “We moeten denk ik niet bang zijn shows als Expeditie Robinson en Wie is de mol? weer met onbekende koppen te doen.

Het Parool-interview met Marieke Elsinga kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Marieke Elsinga: ‘Ja, de chemie met Beau was beter’ (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen