Maestro-collega’s reageren op ‘ingestorte’ Patricia Paay

Maestro-kandidaten Ruud Feltkamp en Remy Bonjasky hebben Patricia Paay maandagavond een hart onder de riem gestoken in Shownieuws. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Shownieuws hoorde van Paay dat ze is ingestort na de opnames van de tweede aflevering, die afgelopen zondag te zien was op NPO 1. Ze werd in deze aflevering naar huis gestuurd. “Ik ben na de aflevering volledig ingestort. Het blijkt dat ik nog lang niet normaal kan functioneren en mijn brutale zelf kan zijn.”

Dit was Paay’s eerste grote tv-klus sinds het uitlekken van haar sekstape. “Ik hoop dat de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn begrijpen wat dit met je doet, verschrikkelijk. Ik ga samen met een psycholoog aan een reset werken. Ik ben sterk en dat gaat mij lukken.”

Ruud Feltkamp vindt het enorm vervelend voor Paay: “Hé lieve Patricia, ik heb jou bij Maestro beter leren kennen en ik ben je echt enorm gaan waarderen. Ik vind het hartstikke jammer om te horen dat je er nu helemaal doorheen zit. Schouders eronder en beterschap, want je bent gewoon een topper. Laat je niet gek maken.”

En Remy Bonjasky, die er ten koste van Paay in bleef, zegt: “Hé Patricia, Maestro-maatje, ik heb gehoord wat er gebeurd is, maar: zet hem op hè, geef niet op. Je weet dat je een sterke vrouw bent. Ik reken op je. Zet hem op.”

Volgens Shownieuws-expert Kim Kötter wisten de makers van Maestro niets van het instorten van Paay. “We hebben hen vandaag gesproken en ze hebben het echt niet doorgehad. Ze hoorden het vandaag voor het eerst van ons en dat vinden ze heel erg vervelend, want ze vonden haar juist een heel sterke vrouw die positief omging met haar verlies.”

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen