Maan verkiest Humberto Tan boven Jeroen Pauw

Geplaatst op Mon 20 Nov 2017 om 15:00

Voice-winnares Maan de Steenwinkel verkiest de talkshow van Humberto Tan boven die Jeroen Pauw, ondanks dat haar vader regisseur is bij Pauw. Dat vertelt de zangeres in Veronica Magazine. De Steenwinkel zat na haar overwinning vorig jaar opeens te pas en te onpas in Pauw en volgens critici had ze dat aan haar vader te danken. “Vaak wordt gezegd dat mijn vader, die regisseur is bij Pauw, ervoor heeft gezorgd dat ik een paar keer in dat programma ben geweest.

Niets is minder waar, zegt De Steenwinkel. “Hij heeft mij nooit gepusht. Mijn vader is gewoon mijn vader. Hij sport met me en zat in het publiek tijdens The Voice. Soms vraag ik wel of het verstandig is om in een bepaald programma over een bepaald onderwerp te praten. Dan geeft hij advies.”

Maar wat heeft haar voorkeur: Pauw of RTL Late Night? “RTL Late Night is meer entertainment en meer voor mensen van mijn leeftijd. Pauw is intellectueel en gaat veel meer over het nieuws; een echt praat-praatprogramma. Dus ik kies voor Tan, omdat dat voor mij als zangeres een passender podium is.

En wat vindt ze er eigenlijk van dat zo veel mensen haar irritant vinden? “Ik zit al twintig jaar in mezelf. Die andere mensen zien mij drie minuten en baseren daar hun mening op. Dat vind ik lastig.”

Internet is soms echt een open riool en dat geldt vooral voor Twitter. Ik zie mezelf niet als irritant of arrogant. Ik ben ook amper veranderd na The Voice. Mensen noemen me een BN’er, maar zo voel ik me niet. Doe gewoon mijn bood – schappen, fiets door de stad, ga met de tram, doe wat ik daarvoor ook deed.”

Foto: BNNVARA
35 Reacties op “Maan verkiest Humberto Tan boven Jeroen Pauw”


 1. Robin Martens Lover

  Echt , deze meid word steeds lekkerder, ze beweegt zo sensueel en ze draagt opwindende kleding , ze staat bij mij in de top 10
  Ik hoop dat ze dit leest want ze is nog single, ik wil wel keer met haar uit

 2. Pff

  Tan lijkt wel 20 kilo te zijn afgevallen. Jammer.

 3. PA

  Ik zie haar liever niet bij Pauw.

  Dat kleutergedrag past meer bij RTL

 4. Robin Martens Lover

  “Ik zit al twintig jaar in mezelf.” Nu ik nog twintig minuten

 5. Pjotter

  Pauw is voor het weldenkende en intelligentere deel van de bevolking. Tan is voor de paupers. Dus juffrouw Maan zit hier helemaal op haar plek

 6. rura

  is dit nep nieuws
  of
  nep respons

 7. jasper

  Benieuwd wanneer uitkomt dat zij en Marco Borsato een
  relatie hebben.
  Iedereen weet dit al behalve Leontine.

 8. Henny Huisman

  @Robin Martens Lover
  Maak daar maar 20 seconden van.

  Je hoeft maar een blik te werpen op haar instagram om te beoordelen dat die meisje allesbehalve ‘gewoon’ doet.

 9. Pipo

  ” Ik zit al twintig jaar in mezelf. ”

  OKe, wie kopt hem in????

 10. Lambert

  @Pipo: even met mijn vrouw overleggen.

 11. Erik

  Ze ze ziet er zielig uit meisje ga toch vakken vullen, je heb geen talent, maar werken is te min voor je he Maan, achterlijk naam.

 12. DOEI

  Maan is geweldig. Wat een prachtige vrouw. Ze zingt en danst geweldig. Gaan we nog veel van horen.

 13. Arnoud Tempelman

  Wat zijn bood – schappen?

 14. Nancy

  Jaloerse ‘Erik’.

 15. shrink

  Jammer dat Maan niet meer bij Pauw komt. Ik had graag haar mening over het Dokkumer zwartepietenfascisme gehoord!

 16. Maan

  Nee, Erik (“heerser van de wet”) is een normale naam.

 17. echtwaar

  Tja, Maan de Steenwinkel, dat onnozele kind.

 18. Ano Nymous

  Logisch. Ze behoort tot het incestieuze clubje rond John de Mol…

 19. Ano Nymous

  Logisch. Een van de vele ‘vrienden’ van John de Mol…
  Het moet natuurlijk lijken of ze succesvol is…

 20. Nancy

  Ook ‘echtwaar’ en ‘Ano Nymous’ zijn jaloers.

 21. Peter Poot

  Maan, de zus van Storm gaat het voor de wind bij RTL dus waarom naar Pauw denkt Maan ?

 22. Ano Nymous

  Maan. Nog niet succesvol gebleken…

 23. Willem

  Maan is een mooie vrolijk spontane zangeres zij kan mooie zingen en dansen en dat de mensen zeggen dat haar vader alles regels dat ze op tv komt dat allemaal afgunst en jaloezie en als je naar haar optreden gaat of met haar praat dan kun je ook wel zien dat ze helemaal niet arogant maar een zangeres die na de optreden veel tijd neemt voor haar fans en een lief vrolijk spontane zangeres is

 24. Henny Huisman

  Maan is een meisje dat zich opdringt als het nieuwe popidool van nederland zonder dat ze ook maar een hit gescoord heeft verder kent ze het principe van overkill niet en kijkt ze bij elke foto en videoclip zo sexy en geil uit haar ogen wat nogal nep overkomt en elke rubriek en elk tvprogramma zit Maan weer aandacht te trekken ze heeft zelf al aangegeven dat ze geyl wordt van beroemdheid en niet van het creeren van mooie songs val dan mij niet lastig en blijf thuis.

 25. Gallus

  Misschien heeft ze gelijk.
  Maar ik zie haar liever bij Pauw.
  Zijn onderzoekende mentaliteit en een zekere nuchterheid zouden iets compenseren dat m.i. daar heel erg om vraagt bij haar!

 26. dr phil

  niet bij die linkse troep komen voor je het weet zit allemaal met die anti zwarte pieten op je schoot en dat zijn smeer lappen

 27. Sander

  Ik vind Maan super! Een leuke jonge Nederlandse vrouwelijke popster die we wat mij betreft miste.

 28. G.

  Blij dat ik haar niet bij Paul hoef te zien- naar Tan kijk ik nooit

 29. Danny

  ik begrijp totaal niks van Maan. Voor mij echt een aandachtsgeil non talent.
  Geen hits,,beetje domme uitstraling,bekakt goois meisje.
  Echt niks aan. Wat hier achter zit dat ze zo gepusht word in de media?? Moet binnenkort afgelopen zijn.

 30. Zonder Naam

  @Danny – Wat erachter zit? Een papa die als regisseur werkt.

 31. Papegaaitje leef je nog.

  Lieve mensen hou nou eens op zo lelijk te doen over Maan. Ze is echt geweldig. Wat een mooi meisje dat ook nog prachtig kan zingen. Heb je haar gezien bij dance dance dance. Maan was echt super. Lieve Maan trek je niks aan van al die minkukels hier.

 32. Ron

  Maan is eng en gemaakt.

 33. Peter Poot

  Storm, de broer van Maan, vindt dat ze best wat voller mag worden..

 34. Ano Nymous

  @ Papegaaitje leef je nog.

  Stel je niet zo aan. Niet iedereen vindt Maan geweldig…
  Moet ze zelf ook maar om mee kunnen gaan…
  Ik vind er niks aan. Er zijn veel betere zangeressen dan dit opgehypte grietje in Nederland.
  Over een aantal haar werkt ze weer gewoon in een supermarkt ofzo.

 35. Joop

  Is het nog geen tijd voor een maanverduistering?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.