Maan verkiest Humberto Tan boven Jeroen Pauw

Voice-winnares Maan de Steenwinkel verkiest de talkshow van Humberto Tan boven die Jeroen Pauw, ondanks dat haar vader regisseur is bij Pauw. Dat vertelt de zangeres in Veronica Magazine. De Steenwinkel zat na haar overwinning vorig jaar opeens te pas en te onpas in Pauw en volgens critici had ze dat aan haar vader te danken. “Vaak wordt gezegd dat mijn vader, die regisseur is bij Pauw, ervoor heeft gezorgd dat ik een paar keer in dat programma ben geweest.

Niets is minder waar, zegt De Steenwinkel. “Hij heeft mij nooit gepusht. Mijn vader is gewoon mijn vader. Hij sport met me en zat in het publiek tijdens The Voice. Soms vraag ik wel of het verstandig is om in een bepaald programma over een bepaald onderwerp te praten. Dan geeft hij advies.”

Maar wat heeft haar voorkeur: Pauw of RTL Late Night? “RTL Late Night is meer entertainment en meer voor mensen van mijn leeftijd. Pauw is intellectueel en gaat veel meer over het nieuws; een echt praat-praatprogramma. Dus ik kies voor Tan, omdat dat voor mij als zangeres een passender podium is.

En wat vindt ze er eigenlijk van dat zo veel mensen haar irritant vinden? “Ik zit al twintig jaar in mezelf. Die andere mensen zien mij drie minuten en baseren daar hun mening op. Dat vind ik lastig.”

Internet is soms echt een open riool en dat geldt vooral voor Twitter. Ik zie mezelf niet als irritant of arrogant. Ik ben ook amper veranderd na The Voice. Mensen noemen me een BN’er, maar zo voel ik me niet. Doe gewoon mijn bood – schappen, fiets door de stad, ga met de tram, doe wat ik daarvoor ook deed.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen