Johnny en Linda lanceren tweede editie LINDA.man

Linda de Mol heeft dinsdag de tweede editie van de LINDA.man overhandigd aan haar neefje Johnny de Mol, die dit jaar gasthoofdredacteur is van het blad. Dat was te zien in The Movement Hotel in Amsterdam. Johnny heeft het jaarlijkse mannenblad samengesteld met hoofdredacteur Iebele van der Meulen en het team van LINDA. In deze editie zit onder andere een tweegesprek tussen Johnny en Astrid Holleeder over familie en veiligheid. Ook zijn er columns van Ali B en Jesse Klaver.

Johnny de Mol was direct enthousiast toen hij gevraagd werd door het blad van zijn tante. “Ik heb meteen ja gezegd toen ik werd gevraagd om eenmalig een tijdschrift te maken waarin ik meer van mezelf blootgeef dan ik normaal zou doen, maar wat mij ook de mogelijk biedt om te laten zien wat je maatschappelijk kan betekenen voor de samenleving. Dat vind ik belangrijk, zeker nu ik zelf vader word“, aldus de presentator, die dinsdag bekendmaakte dat zijn zoon ook al Johnny gaat heten.

Deze LINDA.man heb ik daarom een boodschap meegegeven: Vier het leven, sta af en toe stil bij wat je hebt en kom op voor iemand die het nodig heeft.

De LINDA.man ligt vanaf vandaag voor 6,25 euro in de winkels. Vorig jaar werd LINDA.man voor het eerst gelanceerd met Waldemar Torenstra.

Foto: Persbericht, Kevin Verkruijssen

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen