Jan Smit-show Sorry Voor Alles levert in op NPO 1

Jan Smit maakt de voorzichtige start van zijn nieuwe NPO 1-show Sorry Voor Alles niet goed. De tweede aflevering trok zaterdagavond zelfs minder bekijks dan de première van vorige week. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Sorry Voor Alles trapte vorige week af met 820.000 kijkers (13,6 procent) en dat is voor NPO 1 een vrij magere score. De tweede aflevering trok gisteren echter nóg minder bekijks; die kwam niet verder dan een score van 746.000 kijkers (12,5 procent).

Tv-recensent Angela de Jong van het AD schreef deze week dat ze vindt dat NPO 1 de zaterdagavond te makkelijk weggeeft aan RTL 4. Ze is niet onder de indruk van de nieuwe show van Jan Smit.

De Jong vindt Sorry Voor Alles inhoudsloos amusement. “Een zoveelste verborgen cameraprogramma, waarbij er een maand lang een paar flauwe grappen worden uitgehaald met iemand.

Een gemiste kans voor NPO 1, aldus De Jong. “Uitgerekend op dé avond waarop een normaal gezin z’n prépubers bij hoge uitzondering nog zover krijgt de iPad aan de kant te gooien“, schrijft ze. “Maar er is al weken weinig soeps. Waardoor je automatisch op RTL 4 uitkomt.

Foto: AVROTROS, William Rutten

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen