Jack van Gelder woest over breekbare iPhone X

Geplaatst op Mon 13 Nov 2017 om 14:00

Jack van Gelder wordt heel erg verdrietig van de berichten dat de nieuwste iPhone X behoorlijk breekbaar zou zijn. Dat laat de Ziggo Sport-ster weten in een niet mis te verstaan Twitter-bericht. Van Gelder is kritisch over het huzarenstukje uit Cupertino. “Snap jij wel waarom Apple de nieuwe zeer dure telefoons zo kwetsbaar heeft gemaakt? Heb nu al van twee mensen gehoord dat de buitenkant van de iPhone X binnen een week gebroken is. Onbegrijpelijk toch zo’n product?!“, zegt hij.

Als een andere iPhone X-gebruiker aan Van Gelder laat weten dat er bij hem helemaal niets aan de hand is, reageert de tv-ster sceptisch: “Maar gebruik je het toestel zonder hoesje of cover?

Weer iemand anders laat weten dat mensen die hun iPhone laten vallen, er gewoon niet mee om kunnen gaan. Daarop deelt Van Gelder een foto van een gebarsten iPhone X.

Van Gelder vindt een medestander in zanger Tim Akkerman. “En dat de oudere iPhones trager worden net als de nieuwste gelanceerd is 🤔“, voegt hij kritisch toe.

Er zijn meer BN’ers kritisch over Apple. Babette van Veen beschuldigt Apple van zakkenvullen, Linda de Mol vindt Apple TV onbegrijpelijk, Qmusic-ster Mattie Valk walgt van de Apple Watch, Angela Groothuizen werd door Apple de afgrond in gegooid, de invalide Marc de Hond werd door Apple gesommeerd om op te staan en Coen Swijnenberg heeft de iPhone zelfs verlaten.

Toch heeft Apple ook veel fans. Anita Witzier heeft tegenwoordig een goudkleurige iPhone 5, Erland Galjaard en Wendy van Dijk hebben vanwege hun iPhone-verslaving een heuse iPhone-etiquette en Astrid Joosten ziet zichzelf als een Apple-meisje.

Foto: RTL
32 Reacties op “Jack van Gelder woest over breekbare iPhone X”


 1. NH

  Is hij nu woest of verdrietig.

  Ik denk beide niet en vraagt hij alleen aandacht. Een paar ziggo kijkers bevredigen zijn aandachts g e i l niet.

 2. Dochter Kees

  IPhone is gewoon dikke bagger. Punt.

 3. Beau ter Ham

  @ NH

  Volgens MC is iedereen tegenwoordig woest.

 4. JD

  Sowieso geen medelijden met die snobs die voor 1150 euri een mobieltje kopen, dat functioneel gezien nauwelijks meer kan dan een exemplaar dat ruim de helft goedkoper is. Teken van decadentie

 5. GW

  Sowieso, mensen die nog steeds een Iphone kopen en met de hyperige meute meelopen: -1.

  Erbij geplaatste foto: +100.

 6. Mark Rutte

  voor apple geef ik 1.2miljard weg

 7. Dolex

  Hahahahahahahahaha.

  Dat is toch die sportpresentator/musicalster?

 8. Dolex

  Het is weer net als met elke nieuwe iPhone – er worden mensen boos over, en anderen hopen/voorspellen dat Apple ten onder gaat. Uiteindelijk wordt het ding verkocht, wordt het een statussymbool en blijkt het toch wel gaaf te zijn, en kopieren andere merken het.

  1200 euro is ook een belachelijk bedrag. Maar 600 ook. Zolang mensen het ervoor betalen, wordt het voor dat soort prijzen verkocht.

  Men betaalt ook 100+ euro voor een spijkerbroek. En 50 euro per maand voor een abonnement.

 9. dildo

  Wie wil er überhaupt een telefoon met vingerafdruk- en gezicjtsherkenning? Hoe dom ben je als je daar dan ook nog honderden euro’s voor neertelt? Statussymbool mijn reet! Mensen met zulke troep dalen alleen maar in mijn achting.

 10. dildo

  *gezichts…

 11. GW

  Vroegah, in het stenen tijdperk van de smartphone zat er nog een duidelijk verschil tussen Apple en de rest van de merken. Nokia en Blackberry werden als eerste weggevaagd (want geen smartphone) en toen waren de andere merken aan de beurt. Maar Samsung heeft Apple al lang en breed ingehaald qua technische specificaties. En voor de kleinere portemonnee (of voor degenen die er niet veel voor willen neertellen) is er de Huawei of de HTC. En dan die softwareupdates van Iphone die je telefoon onbruikbaar maken zodat je gedwongen wordt een nieuwe te halen! Oh en een Iphone 7 zonder headphone jack. Joeeehoee. En als je een Apple kabeltje verliest kan je 40 euro neertellen.

  In mijn omgeving is er werkelijk niemand onder de 30-35 die nog een Iphone heeft.

 12. Mark Rutte

  dildo

  Mon 13 Nov 2017 om 14:51
  mensen die een dildo nodig hebben

  hahahahaahhahaahaahha

 13. Jay

  @GW

  Even een paar feiten:

  1.
  Mijn iPhone 6 doet het al sinds 2014 – alle updates gedaan. Werkt nog steeds prima.
  Hoeveel Samsungs/Huawei’s uit 2014 werken nog met de nieuwste Android-versies?

  2.
  iPhone schrijf je met een kleine ‘i’ en een hoofdletter ‘P’.

  3.
  Die headphone jack – daar schrok ik ook van. Maar dat deed ik ook toen Apple besloot de floppy/diskette af te schaffen. Dat hoort dus bij een innovatief merk.

  4.
  Logisch dat goedkopere telefoons populairder zijn bij jongeren. Dat zie je ook met auto’s en dergelijke.

  5.
  De echte waarde van Apple merk je pas als je ook een Apple TV en een Mac gebruikt. Dat werkt echt heel fijn hoor, via iCloud. Ik kan niet beoordelen hoe dat met Google-spul zit, maar wat ik bij mijn kinderen op de Chromebook zie – daar word ik niet blij van. Wat een chaotisch systeem.

  6.
  Tuurlijk is Apple ook een megabedrijf met megabelangen, maar Google is wel echt de Big Brother – om daar dan ook nog een telefoon van mee te dragen – kweenie.

 14. Marry Hens

  Bij Apple zijn ze enorm geschrokken van de kritiek van Jack. Het concern staat op scherp en het is maar de vraag of het bedrijf deze tegenslag gaat overleven. Jack is telefonisch nog steeds niet bereikbaar voor commentaar.

 15. Henki

  Koop een Nokia, die heeft het eeuwige leven.

 16. GW

  Hi Jay,

  ik zal even reageren :) .

  1. Ik hoor andere horrorverhalen over softwareupdates van Apple. Traag, trager, traagst. Daarentegen werk ik nu al 6 jaar met Samsung. Nooit problemen. Hand me down Huawei aan mjin nichtje gegeven die er nog steeds plezier van heeft.

  2. Klopt inderdaad, maar boeit me niet echt om eerlijk te zijn.

  3. Innovatief is in dezen klantonvriendelijk? De enige reden van die onbrekende headphonejack was om de wireless earpods aan te smeren. Niet vanwege innovatie. Dream on. Dat was ook de reden van de stortvloed aan klachten.

  4. Ik zie juist ook Huawei’s verkocht worden over alle lagen en leeftijden van de bevolking, maar het kloppen wat je zegt.

  5. Dat syncen kan ook prima met Android. Nooit problemen gehad met Samsung. ‘Tis denk ik maar net wat je gewend bent. Als je al je gegevens op Apple gerelateerde software hebt staan dan zal je Apple fijner vinden inderdaad.

  6. Je weet dat Samsung en Google twee verschillende bedrijven zijn toch? En dat ze op dit moment de strijd met elkaar zijn aangegaan toch inzake android? Google is wel een big brother inderdaad.

  Anwyays, het komt denk ik neer op persoonlijke voorkeur. Ik had eerst een huawei (eerste smartphone) en nu al een tijdje een Samsung. Zou niet meer anders willen.

 17. dildo

  Punt 6: Apple en Google zijn allebei onbetrouwbare, smerige infodieven. Het wordt tijd dat de EU eens hogere boetes kan opleggen, een % van de jaaromzet i.p.v. die lachertjes van een paar duizend of miljoen euro.

 18. Jay

  Hi GW,

  Samsung is nagenoeg net zo duur als Apple (en als de X goed loopt, komen ze ongetwijfeld ook met een nog duurdere telefoon). Alleen je krijgt Bij je Samsung een in mijn ogen slordiger besturingssysteem bij, van Google. (meteen antwoord op 6 – ja dat weet ik, en ik heb het in mijn punt 6 over Google, omdat die Android maken, en Chrome)

  Dat Apple hard- en software op elkaar kan afstemmen, heeft in mijn ogen veel voordelen voor de consistentie en stabiliteit.

  ad 1. Heb jij een Samsung-telefoon die al 6 jaar werkt en ook met alle Android-updates meegaat? Dat is namelijk niet wat ik bij Samsung-gebruikers in mijn omgeving zie.

  ad 2. Snap ik, dat zegt ook veel denk ik. Veel Apple-gebruikers zijn van oudsher mensen die waarde hechten aan vormgeving en details. Daar is met de iPod/iPhone wat meer volk bijgekomen, en die gaan ze nu weer kwijtraken aan de Chinezen en Koreanen. Prima. Als underdog zijn ze creatiever.

  ad 4. Huawei is best mooi, maar gaat tot nu toe niet erg lang mee. En ook daar weer dat Android erop.

  ad 6. Ja, Samsung wil net als Apple ook een eigen besturingsysteem. Ze vinden Android blijkbaar ook niet goed genoeg. Ben ik met ze eens.

 19. Erik

  Ik heb de mogelijkheid om het te kunnen betalen. Voor mij ieder jaar een nieuw toestel en het bevalt heeeeeeeeel goed. :-)))

 20. animo

  IK ga weer voor apple iPhone 7 vanwege de metalen achterkant al krijg je bij samsung meer maar iOS is zoveel mooier en zonder google

 21. HOLLAND

  Ik heb ook de mogelijkheid om elk jaar een nieuw toestel te kopen. Ook wel 4 keer per jaar. Maar ik doe een paar jaar met mijn telefoon, zoals elk normaal mens zou moeten doen. Aanstelleritis! IPhone is bagger, dat dan weer wel.

 22. Otto Groeneveld

  Eikel van de venste plank, achterlijke ajaxied.

 23. Kirk

  Hoi Jack , je moet ook een echte telefoon kopen Samsung of Huawei.
  Gaan lang mee een kunnen tegen een stootje.
  Mensen die iets van appel kopen zijn niet goed bij hun hoofd.

 24. Dubble

  Erik
  Mon 13 Nov 2017 om 16:51
  Ja wij betalen jouw uitkering muppet

 25. Dubble

  Jay
  Mon 13 Nov 2017 om 15:42
  Ook jouw uitkering betalen wij werkenden.

 26. Lies

  Daar zou ik ook wakker van liggen. Koop een postduif en val ons niet lastig met je luxe probleem.
  Meneer zat vroeger achterop de motor tijdens de TdF met twee blikjes en een touwtje live verslag te doen via De Mart?

 27. Milan

  ik gebruik een iPhone 5 van 5 jaar oud, werkt nog helemaal prima. Tot vorig jaar nog software updates gehad, en helemaal niet traag.

  Of je lang met je iPhone doet ligt denk ik eerder aan jezelf, dan aan Apple ;)

 28. Erik

  @Dubble: ik weet zeker dat ik eerder voor jou aan het betalen ben. Beetje dankbaarheid is wel op zijn plaats.

 29. Erw

  @GW, inderdaad. Je wordt er gek van als die software downloads van iPhone. Bijna elke week moet je weer het software bijhouden, wat de telefoon alleen maar slechter laat werken. Ik wil nooit meer een iPhone!

 30. Jay

  @Dubble – ik denk dat de iPhone juist bij uitkeringstrekkers minder in trek is, vanwege het prijskaartje.

 31. Rocco

  Ik reed gisteren mijn Ferrari tegen een boom en nou zit er een deuk in.
  Dat is toch onbegrijpelijk van zo’n dure auto!! Zijn gewoon ordinaire zakkenvullers bij Ferrari.

 32. Jay

  :-) Rocco nailed it.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.