Jack van Gelder woest over breekbare iPhone X

Jack van Gelder wordt heel erg verdrietig van de berichten dat de nieuwste iPhone X behoorlijk breekbaar zou zijn. Dat laat de Ziggo Sport-ster weten in een niet mis te verstaan Twitter-bericht. Van Gelder is kritisch over het huzarenstukje uit Cupertino. “Snap jij wel waarom Apple de nieuwe zeer dure telefoons zo kwetsbaar heeft gemaakt? Heb nu al van twee mensen gehoord dat de buitenkant van de iPhone X binnen een week gebroken is. Onbegrijpelijk toch zo’n product?!“, zegt hij.

Als een andere iPhone X-gebruiker aan Van Gelder laat weten dat er bij hem helemaal niets aan de hand is, reageert de tv-ster sceptisch: “Maar gebruik je het toestel zonder hoesje of cover?

Weer iemand anders laat weten dat mensen die hun iPhone laten vallen, er gewoon niet mee om kunnen gaan. Daarop deelt Van Gelder een foto van een gebarsten iPhone X.

Van Gelder vindt een medestander in zanger Tim Akkerman. “En dat de oudere iPhones trager worden net als de nieuwste gelanceerd is 🤔“, voegt hij kritisch toe.

Er zijn meer BN’ers kritisch over Apple. Babette van Veen beschuldigt Apple van zakkenvullen, Linda de Mol vindt Apple TV onbegrijpelijk, Qmusic-ster Mattie Valk walgt van de Apple Watch, Angela Groothuizen werd door Apple de afgrond in gegooid, de invalide Marc de Hond werd door Apple gesommeerd om op te staan en Coen Swijnenberg heeft de iPhone zelfs verlaten.

Toch heeft Apple ook veel fans. Anita Witzier heeft tegenwoordig een goudkleurige iPhone 5, Erland Galjaard en Wendy van Dijk hebben vanwege hun iPhone-verslaving een heuse iPhone-etiquette en Astrid Joosten ziet zichzelf als een Apple-meisje.

Foto: RTL

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen