Humberto trommelt vrouw en kind op voor imagoboost

In een poging om zijn imagoschade uit te deuken, verscheen tv-ster Humberto Tan gisterenavond samen met zijn vrouw Ineke en dochter Julia voor de camera’s van RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Dat was te zien op RTL 4 en SBS 6. Tan lanceerde gisterenmiddag zijn eenmalige fotoglossy HUMBERTO en greep die gelegenheid aan om te poseren als een echte ‘family man’. En dat terwijl zijn slippertje met NOS-ster Dionne Stax en de uithuiszetting door Ineke nog vers in het geheugen ligt.

Mede door het imagoprobleem van Humberto Tan zijn de kijkcijfers van RTL Late Night enorm ingestort. Sinds twee weken trekt het programma van maandag tot en met woensdag zelfs niet meer genoeg kijkers voor een plek in de kijkcijfer top 25. En dus zet Tan zwaar geschut in door zijn gezin voor de camera te trekken.

Tan gaf het eerste exemplaar van de HUMBERTO aan zijn Ineke. “Ik wil de eerste geven aan Ineke, want je staat altijd achter me, zelfs als het heel erg stormt.”

Ineke reageerde helemaal verbaasd voor de camera van Shownieuws: “Ja, ik had het ook echt niet verwacht. Waanzinnig mooi.”

Wat vindt ze van zijn gefotografeer? “Ik denk dat hij het als ontspanning ontdekt heeft. Hij vindt er zijn rust in.”

Zijn dochter Julia vindt het ook allemaal geweldig, vertelde ze bij Boulevard. “Hij vindt het leuk, dus ik kan toch moeilijk tegen hem zeggen: stop! Ik ben heel trots op jou, pap“, zei ze, waarna ze hem voor de camera een kus gaf.

Ineke vindt de reisverhalen van haar man enorm leuk. “Wij geníeten van die verhalen. We genieten er echt van.”

Maar Humberto, hoe zit het nou met Dionne Stax? In Shownieuws: “Er is zo veel over gezegd. Ik kijk vooral vooruit. Dat zij hier ook op deze manier in staat, dat laat ook wel zien… Dat vind ik het allerbelangrijkste.”

Lees ook: Humberto Tan weet niet of hij imagoprobleem heeft (29 september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen