Guus Meeuwis niet meer boos op Giel Beelen

Geplaatst op Wed 15 Nov 2017 om 13:00

Guus Meeuwis is niet meer boos op Giel Beelen om hun zwaar mislukte radio-ontmoeting van een paar weken geleden. Dat vertelde de Radio Veronica-dj dinsdagavond aan Shownieuws. Beelen nodigde Meeuwis uit vanwege zijn nieuwe plaat, maar kondigde aan die wat meer Veronica te hebben gemaakt. Daarop was een rockversie van de single te horen. De zanger was not amused en reageerde zwaar geërgerd. “Het is iets te vroeg voor geen goede grap“, zei de zanger tegen de radio-dj.

Beelen verdedigde zich: “Het is een bijzonder mooi nummer, Guus, begrijp me niet verkeerd, maar hij vraagt ook wel de hele tijd om wat rock.

Meeuwis: “Nee, helemaal niet zelfs. Daarom maak ik de liedjes en mag jij ze draaien. De muziek en tekst moeten bij elkaar passen en nu lijkt het helemaal nergens op, dus ik kan er niet om lachen.

Beelen: “Mijn excuses. Mijn hart bonst in mijn keel.”

Inmiddels is alles weer goed, vertelde Beelen gisteren aan Shownieuws. “Hij ging me echt van de week nog appen van: ‘Hé, we zijn oké toch?’ Hij vroeg zich nota bene af of het nog goed zat, terwijl ik dat nota bene meer had moeten doen.

Het was niet zijn bedoeling om Meeuwis boos te maken. “Ik dacht: we moeten het een beetje Veronica maken, dus ik had aan wat gasten gevraagd om er een beetje een soort punk-versie van te maken. Daar was hij echt een beetje van slag van. Ik heb dat nog nooit bij Guus gezien.

Hoe bevalt het eigenlijk bij Radio Veronica? “Het voelt alsof ik het al jaren doe. Het is een warm bad. Er zijn al zo veel dingen gebeurd.

De ijzige radio-ontmoeting tussen Beelen en Meeuwis:

Foto: SBS
10 Reacties op “Guus Meeuwis niet meer boos op Giel Beelen”


 1. Shirley

  “Hij ging me echt van de week nog appen van: ‘Hé, we zijn oké toch?’ Hij vroeg zich nota bene af of het nog goed zat, terwijl ik dat nota bene meer had moeten doen.”

  En dit zouden volwassen kerels moeten zijn.
  Verschrikkelijk zeg.

 2. ton

  Giel op de abri ben je niet echt. je honden gebit is niet te zien.
  je honden gebit is je indentiteit.

 3. kampie

  Aldus ene ton, live vanuit de kliniek. Gek wordt je van die zielige figuren hier. Je moet echt zoeken naar de inhoudelijke feedback.

  Guus stelt zich wel een beetje aan vind ik. Doet alsof hij de messias van de nederlandse muziek is

 4. Erik

  Haha lekker controversieel weer van Giel. Keep up the good work :-))

 5. Ano

  Meeuw-is-een-kn eus

 6. Lambert

  Meeuwis is de Sieneke onder de Nederlandse zangers. Met dat verschil dat Sieneke zelf nog snapt dat ze er niks van bakt.

 7. David

  MC, wat is een nieuwe “plat”?

 8. Hatseflatsssssss

  Zie ik daar Swiebertje op de foto? Daar komt Swiebertje gekke Swiebertje…………………………..!

 9. Walter

  Giel verdient/verdiende teveel geld…

 10. Walter

  Ik niet.
  Ik werk met behoud van uitkering in een sociale werkplaats.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.