Evert trots op onthulling vriendin Edwin Evers

Geplaatst op Wed 22 Nov 2017 om 13:30

Evert Santegoeds is er trots op dat hij gisteren groot op zijn pagina Privé de nieuwe vriendin van Edwin Evers kon onthullen. Dat liet hij gisteren blijken in Shownieuws. Over Evers’ privéleven is weinig bekend. “Het privéleven van Edwin Evers is door de jaren heen wel een van de grootste geheimen van Hilversum. Er zijn wel eens wat wisselingen van de wacht geweest, maar het duurde altijd heel lang voordat we daar achter kwamen en ook weer als er een nieuwe liefde in zijn leven was.

De paparazzi liggen niet voor de deur bij Evers. “Dat heeft er natuurlijk alles mee te maken dat zijn privéleven – wat daarvan over is na het maken van muziek en radio – zich allemaal afspeelt in Harderberg. Dat heb je ook gezien met Gers Pardoel in Tilburg: dat houden we toch allemaal wat minder in de gaten dan de café’s in Hilversum en Amsterdam.”

Oftewel: Evers leeft undercover in de provincie. “Het lukte hem inderdaad om lang buiten schot te blijven, totdat hij dit weekend ineens over de gracht in Amsterdam liep. Ja, dan is hij van onze fotografen.”

Nu is zijn vriendin alsnog onthuld: politiewoordvoerder Esther Izaks, bekend van Opsporing Verzocht en Bureau 020, waar ze samenwerkt met Ellie Lust. Shownieuws zette al haar voorgangers op een rij. Evers: “Dit is nou precies wat hij haat: een overzichtje van al die vrouwen. Ik probeerde gisteren contact met hem te zoeken en dat lukte via de app, maar hij wil er niets over zeggen.”

Evers heeft de relatie niet bevestigd. “Maar we hebben Ellie Lust gebeld en zij versprak zich een beetje. Ze zei: ‘Ik ga eerst even met Esther overleggen of ze dat wel leuk vindt.’

Het nichtje van Izaks heeft een relatie met NOS-ster Henry Schut. “Zo wordt het heel gezellig op alle familiebijeenkomsten van de Izaksjes.”

Lees ook het artikel op de Telegraaf-site.

Foto: SBS
16 Reacties op “Evert trots op onthulling vriendin Edwin Evers”


 1. Job G.

  Evert is een rioolrat, die zich ook eens vergreep aan een stagiair.

 2. Prector

  Geen leven.

 3. Local Hero

  Wat een vreselijk mens ben je dan. Rioolrat.

 4. caesar

  Santegoeds is een zielig mannetje

 5. Talpaman

  Hilarisch, dat “onze fotografen” van Evert Santegoeds. De foto van Edwin Evers is hem aangeboden door een voorbijganger die de foto vanuit de auto gemaakt heeft. Een echte paparazzo had meer en vooral scherpere foto’s gemaakt.

 6. PA

  Prive en Telegraaf het is allemaal pulp zonder 0,000% fatsoen

 7. Halb

  Dit is een man die geld verdient door over bekende mensen hun prive leven te praten

  Echt heel veel triester dan dat word het niet 🤦‍♂️
  Wat een treurig bestaan

 8. Hohoho

  Goed gedaan ratje Evert Santegoeds!😈

 9. piet

  Wat ben je er mee opgeschoten nu je dat weet wie zijn vriendin is?
  Af en toe weet ik niet wat voor site MC is.
  Meer story of weekend ?

 10. Meneer Kaktus

  Het was pas echt geyl geweest als hij Ellie Lust aan de haak had geslagen.

 11. Meneer van Beheer

  Als je dit als levensonderhoud doet ben je niet veel waard.

 12. Jos Ti

  Vriendin van Evers?
  Nou, dat zal wat moois zijn.
  Not.

 13. Puk

  Wat een nieuws Edwin heeft een nieuwe vriendin.
  De onverstaanbare mompelbak wist het weer mooi te brengen.

 14. Roobie

  Evert is een vies mannetje, rioolrat inderdaad. Dat nieuws was trouwens al op internet te vinden dus niks met exclusief, maar dat is typisch SBS dat roepen ze al jaren. Nog niet eerder vertoond, uniek ik Nederland. SBS zakt steeds verder weg, talpa/Tien 2.0, ook met De Mol gaan ze het niet redden.

 15. Uit Het Vak

  Santegoeds is trots ? een van ONZE fotografen ?
  wat een SLECHTE foto , onduidelijk , onscherp , ik denk gemaakt door een voorbijganger ( een zielig figuur ) die hem heeft verkocht aan Gluipert santegoeds.
  ik zeg …………………..KOTS

 16. Wietse Bart

  Wat fantastisch dat hij die primeur had, de nieuwe vriendin van Edwin Evers, nou, daar kun je terecht trots op zijn! Groot compliment voor Evert!! Hoe erg is dit?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.