Euvgenia Parakhina hoeft niet koste wat kost op tv

Geplaatst op Sat 11 Nov 2017 om 14:00

Euvgenia Parakhina, bekend als jurylid in So You Think You Can Dance, hoeft niet koste wat kost op televisie te komen. Dat vertelt de danseres, die een relatie heeft met RTL-programmacoördinator Jeroen Jorna, in de Party. Parakhina weigert veel BN’er-shows. “Ik verleen niet overal mijn medewerking aan. Ik word voor Expeditie Robinson bijvoorbeeld al tien jaar gevraagd. En zo zijn er wel meer dingen waarvan ik vind dat ik die, alleen maar om op televisie te komen, niet moet doen.”

Ze geniet van haar privéleven met Jorna, die ze afgelopen zomer wel moest missen toen ze in haar thuisland Rusland was. “Ik vond het heerlijk om Jeroen te moeten missen. Ik werd er namelijk zo blij van om hem weer te zien. Van ieder moment samen geniet je dan zoveel meer.”

Gaat ze trouwen met Jorna? “Ik ga hém niet vragen.”

Overigens is Euvgenia Parakhina de leesbare vertaling van haar eigenlijke naam Евгения Парахина.

Foto: AVRO
6 Reacties op “Euvgenia Parakhina hoeft niet koste wat kost op tv”


 1. Tvjunkie

  Die laatste zin….dat is toch net dat beetje extra wat je van MC meekrijgt….had t niet willen missen

 2. Prector

  @Tvjunkie

  Denk maar niet dat je ook maar iets leert van MC. Deze zogenaamde vertaling is in werkelijkheid een transliteratie. Ze weten het verschil blijkbaar niet. En het is nog een heel vreemde transliteratie ook, maar dat ligt aan Euvgenia, niet aan MC.

 3. Prector

  Bovendien zijn zowel het origineel als de transliteratie uiteraard leesbaar. Bij MC denken ze waarschijnlijk dat Russen letters gebruiken die ze zelf niet kunnen lezen.

 4. J

  Ik wil haar metoo’en!

 5. Claire

  Ik vind haar enig en zeer professioneel. Zij was ook belangrijk voor het dansprogramma van die Amerikaanse kabouter die hier alleen maar is om zijn zakken te vullen. Nog spreekt hij geen een woord Nederlands die flut kabouter. Laat haar maar een dansproigramma maken dan word het pas echt de moeite waard.

 6. aammehoela

  Nooit van gehoord, daarom artikel even gelezen. Maar wel een mooie vrouw die blijkbaar het verstand heeft om bepaalde BN-programma’s bewust te mijden. Lijkt mij een mooie kandidate voor “Wie is de Mol”, een BN-programma voor hen die meestal wel hun verstand gebruiken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.