Eerste drie kandidaten The Voice Senior onthuld

Het RTL 4-programma 5 Uur Live had maandag de eerste drie kandidaten van de nieuwe talentenjacht The Voice Senior aan tafel zitten. Het gaat (van links naar rechts) om Klaas Visscher (75), Anita van der Donk (78) en Loek Kesseler (79). Dat was te zien in de vijf-uurshow. Het drietal zat aan tafel om andere senioren in ons land aan te sporen om zich ook aan te melden. Volgens Anita is dat een erg goed idee. “Het is zo leuk. Je blijft lekker in de running. Gewoon doen“, laat ze weten.

Anita is gek op zingen. “Dan vergeet ik alles om me heen. Ik houd van zingen. Dat is mijn leven. Ik zing het liefst Nederlandse tango. Als ik iets doe, dan ga ik er voor. Dat is toch leuk? Als je jong bent dan ga je carrière maken en ik ga carrière maken op mijn oude leeftijd.

Loek wil zijn hele leven doorgaan met zingen. “Ik geloof het wel, ja. Ik kan er gewoon niet buiten. Ik heb al proberen te stoppen, maar dan gaat mijn telefoon, dan schudt mijn vrouw nee, maar dan ga ik gewoon weer. Ik doe het al 53 jaar en mijn vrouw vindt het wel mooi geweest. Mijn ambitie is om door te blijven werken. Ik zou graag nog één album maken met diverse zangers en zangeressen waarmee ik gewerkt heb.

Voor Klaas wordt The Voice Senior een eitje. Hij heeft al ervaring met zangwedstrijden. “Ik deed in 1990 ook al eens mee aan een karaokewedstrijd in een café in Warmenhuizen.

5 Uur Live-ster Pernille La Lau nodigde kijkers van boven de 65 jaar uit om zich aan te melden voor de show. “Dat kan natuurlijk via de website.

Veel senioren internetten niet, maar gelukkig kan men zich ook gewoon aanmelden per brief, aldus La Lau. “Het adres waar je de brief naartoe kunt sturen staat op onze website.

Het fragment met de zingende bejaarden kunt u terugzien op de website van 5 Uur Live.

The Voice Senior is vanaf 2018 te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen