Daphne Deckers rekent op tv-terugkeer

Geplaatst op Fri 10 Nov 2017 om 16:00

Daphne Deckers rekent erop dat ze op een bepaald moment weer terugkeert op televisie. Dat vertelt de schrijfster en presentatrice, die vorig jaar na negen jaar vertrok bij RTL Boulevard, in de Weekend. Deckers is langzaam weer klaar voor een terugkeer op het scherm. “Nu de kinderen vrijwel zeker het huis zullen verlaten, willen Richard en ik gaan reizen. Daarnaast ga ik me meer toeleggen op schrijven en wil ik me concentreren op nieuwe projecten op het gebied van film en tv.”

Een tv-comeback ziet Deckers wel zitten. “Ik heb 25 jaar bij de televisie gewerkt en at ga ik ook wel weer doen. Ik nam alleen even een time-out voor andere dingen, zoals een roman schrijven. Maar uiteindelijk ben ik daar helemaal niet aan toegekomen.”

Wat heeft ze dan allemaal gedaan? “Ik ben onder meer in Los Angeles, Mexico en San Francisco geweest en ik ben yoga gaan doen en allerlei mindfulnessdingen, waar ik na verloop van tijd weer mee ben opgehouden. En toen was het jaar alweer voorbij. Het was heerlijk.”

Ik heb nu eigenlijk een go with the flow-gevoel. Ik krijg af en toe dingen aangeboden voor televisie, bijvoorbeeld tv-series schrijven, een programma presenteren of aan Het Perfecte Plaatje meedoen. Dat is hartstikke leuk, maar eerst wil ik mijn boek afmaken. Er komt een heleboel op me af, maar ik vind het eigenlijk wel relaxed zoals het nu gaat.”

Foto: RTL
23 Reacties op “Daphne Deckers rekent op tv-terugkeer”


 1. Richard

  Op de dag dat ze sterft komt ze even terug op tv. Da’s alles.

 2. Woodstock

  Ik stel voor om lekker te blijven schrijven en mindfulnessdingen te blijven doen.

 3. Lambert

  Na nine eleven is dit het slechtste nieuws tot nu toe.
  Hopelijk is het nepnieuws.

 4. Jan M.

  Ach, dat roept Henny Huisman al decennia, en die zie je ook zelden terug. Uitgerangeerde types met een hoge irritatiefactor.

 5. Goldie Glock

  Wat een vervelend nep-meiske is dit ook.

 6. Ron

  Misschien kan ze samen met manlief VVD TV gaan opzetten, met alleen maar VVD-adepten/proleten.

 7. Huismaker

  Nee, nee, nee, nee, nee.
  En ook niet al bij die talloze gezellige BN-insect showtjes van RTL.

 8. Bart

  Laten we het niet hopen. Ooit bij de televisie (RTL) gekomen voor haar ooit mooie koppie. Verder kan ze niets en heeft ze niets te melden. Lekker die flutboekjes blijven schrijven.

 9. Ano

  Knipperlicht-Daphne kan maar beter wegblijven

 10. Erik

  hoort prima bij rtl, een zakkenvulster en geen enkel talent.

 11. l0la

  ga lekker koeien melken in de ooypolder

 12. Erik

  Alsjeblieft zeg…..koude kikker. Ik krijg de rillingen van haar.

  Lekker thuis blijven maar.

 13. Dennis

  ach ja, bij de regionale tv Noord Holland zoeken ze vast nog mensen, solliciteer daar maar, hoef ik het in ieder geval niet te zien

 14. Remi

  Daphne Deckers …

  … noodgedwongen zit ze haar huwelijk nog even uit,
  tot al de kids het huis uit zijn …

 15. Wollter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 16. Peanut

  Daphne deed Boulevard 10x beter dan menig opvolger/ster. Ik noem een Fatima, die prima op de bank kan maar beschamend slecht presenteert.

 17. Joop

  Nou, reken er niet op.

 18. donia

  Ik zie haar nog wel de NOS journaal doen ,ze blijkt ook nog te kunnen schrijven en ook nog spiritueel aangelegd.Dat is wat we zoeken ,dat we weer kunnen geloven in sprookjes.

 19. arie

  Nou,…. wij niet !

 20. donia

  Nou ik wel , lijkt me leuk meer priet praat op spiritueel niveau

 21. dennis

  Dat vrouwtje heeft nog nooit gewerkt, althans geen vuile handen ooit gehad.

 22. Ernst

  Als schrijfster zal ze het misschien best goed doen echter als presentatrice vond ik haar bar slecht.

 23. Claire

  Daphne Deckers is een voorbeeld van een oudere vrouw met geacteerde zelfspot om te verhullen dat ze veel moete heeft met ouder worden (lees verval) . Ze ziet er vreemd uit dit oude kindvrouwtje. Dus niet meer op TV a.u.b. we hebben genoeg bagger.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.