Chazia Mourali weigert nog steeds BN’er-shows

Chazia Mourali weigert nog steeds verzoeken om mee te doen aan BN’er-shows. Dat vertelt de presentatrice, bekend van de vroegere RTL 4-shows De Zwakste Schakel en Char Het Medium, in de Party. Mourali wil niet opduiken in allerlei Ik Hou Van Holland-achtige quizjes of Maestro-achtige BN’er-shows. Ze werkt alleen mee aan een tv-programma als ze daar inhoudelijk iets aan bij kan dragen. “Ik praat liever over Frankrijk, het land waar ik in Parijs het levenslicht zag“, zegt ze.

Zo zat Mourali afgelopen zomer in de late talkshow van RTL 4. “Als oud-student Frans aan de Universiteit van Utrecht vond ik het deze zomer hartstikke leuk om in RTL Summer Night met Beau van Erven Dorens over de Franse Revolutie te praten.

Makers van BN’er-shows kloppen inmiddels niet eens meer aan bij Mourali. “Vroeger ben ik natuurlijk wel voor al die programma’s als bijvoorbeeld Expeditie Robinson gevraagd. Dat is nu al lang niet meer zo. Alle programmamakers hebben het opgegeven, ze denken: die al op leeftijd zijnde dame redt het toch niet op een onbewoond eiland. En dat is ook zo. Ik hou niet van slangen en schorpioenen.”

Cultuur, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Ik kan er niets aan doen, maar dat is nu eenmaal wie ik ben. Ik word daar erg gelukkig van.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen