Chantal paar jaar terug al gepolst voor personalityshow

Geplaatst op Sat 11 Nov 2017 om 12:13

Chantal Janzen is een paar jaar geleden al gepolst voor een eigen personalityshow op televisie. Dat vertelt de RTL 4-ster, die vanavond alweer voor de derde keer te zien is met &Chantal (met ditmaal Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan), in TROS Kompas. “RTL vroeg een paar jaar geleden al of ik na wilde denken over een programma in m’n eentje. Ik ben iemand die makkelijk in het diepe springt, maar toen zei ik: ‘Dat ga ik helemaal niet doen, joh, daar ben ik niet klaar voor.'”

Is ze er nu wel klaar voor dan? “Ik heb nog steeds niet het idee dat ik zover ben, maar misschien is dat wel angst. Als je ergens bang voor bent, wil je het altijd voor je uit schuiven.”

Het is het spannendste wat ze ooit gemaakt heeft. “Ik ben er 24 uur per dag mee bezig. Het borrelt gehele dag in mijn hoofd en ik val de eindredacteur soms letterlijk om vijf voor twaalf nog lastig met nieuwe ideeën.”

Wat moet erin? Wat moet eruit? Die vragen blijven steeds aan me knagen.”

&Chantal is vanavond om 21.30 uur op RTL 4, na afloop van Oh Wat Een Jaar.

Foto: RTL
15 Reacties op “Chantal paar jaar terug al gepolst voor personalityshow”


 1. Anouk Smulles

  Saaie milf, nog een kind ook. Hoe geforceerd allemaal

 2. ano@niem.nl

  Ik snap niet dat die zweefteef van een Maan met haar kattegejank over wordt uitnodigd… Maar goed ze heeft een vader die ook in de tv-business zit dus dat zal wel helpen.

 3. Jantje

  Ze was zichtbaar zenuwachtig bij de eerste show. Maar dan nodig je ook nog eens De Lama’s uit met grote kans dat die de boel over nemen. Ging maar net goed.

  Ze kan dit wel maar moet wel groeien En mijn god, kom met originele gasten. GORDON. Hoe cliché wil je het hebben.

  Ik ga niet meer kijken. Als ze met meer inhoud komt en betere gasten zal ik het heroverwegen

 4. jan

  Spannend hoor benieuwt wat deze mensen allemaal te vertellen hebben omdat je deze mensen bijna nooit bij rtl op tv ziet,gaap gaap gaap hier kijken zeker weer 1.4 miljoen ???? naar.

 5. Joop

  Ze leren het bij RTL4 ook nooit. Altijd eigen gezichten te gast in alle shows. Eerste aflevering Jeroen,Tijl en Ruben Nicolai. Vorige week Marieke Elsinga. Vanavond Gordon en Miljuschka. Volgende week Lieke van Lexmond. Het is zoals altijd een en al RTL ons kent ons kliek

 6. jan

  Dit is geen personalityshow ze speelt een dom blondje .

 7. Henk

  idd.. ze spelen op safe met RTL gasten: Gordon, Miluska, Marieke Elsinga, de Lama’s volgende week Lieke. Kom nu gewoon met mensen die je niet zo vaak ziet…. dat maakt de show specialer

 8. Yvonne

  Wow Gordon als gast, heeeeel exclusief. Volgende week Peter R de Vries zeker?

 9. Bagger

  Was er maar nooit aan begonnen, nietskunner!

 10. frans

  Vorige week agordon volgende week Gordon

 11. Martijn

  Het idee had best potentie, maar het programma moet zo overduidelijk veilig in de brave contouren van RTL blijven. En als je dan inderdaad ook alleen maar mensen uit de RTL-kliek te gast hebt, blijft er niets origineels meer over…

 12. het is niet te hopen

  Kwaliteitsloos Nederland zal het wel slikken maar het is niet te hopen dat deze dame echt programma’s voor dummy’s mag produceren.

  eng hoor zo’n bagger zender als rtl.

 13. NH

  gaaaaappppp

 14. Lucille Werner

  10 minuten geprobeerd gisteren, maar Heuckeroth had overduidelijk zoveel coke gebruikt dat een min of meer normaal antwoord op geen enkele vraag mogelijk was. Toen ook nog die mot waarin hij z’n moeder/vader/schoonmaakhulp herkent voorbijkwam ben ik een natuurfilm gaan kijken.

 15. Yvonne

  Maan was er ook weer

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.