Bridget Maasland heeft geen geduld voor Utopia

Bridget Maasland heeft geen geduld om elke avond naar de SBS 6-vooravondhit Utopia te kijken. Dat liet ze maandagavond weten in RTL Boulevard, waar ze kwam vertellen over haar bezoek aan het Utopia-terrein. Zelf is Maasland geen fan. “Als ik heel eerlijk ben niet. Daarom was ik ook zo verwonderd over het feit dat er elke avond nog 600.000 mensen naar kijken. Mijn moeder is groot fan vanaf dag één. We zijn nu ook uitgenodigd door José voor een vegetarisch diner.

Die uitnodiging kreeg Maasland gisteren tijdens haar bezoek voor Boulevard. “Mijn moeder was in alle staten toen ik dat vertelde, dus die vond het heel leuk. Ik heb er echter het geduld niet voor. Ik snap het ook niet.”

Utopia is een beetje mislukt, vindt Maasland. “Ik snapte wel het eerste idee: binnen een jaar een dorp of gemeenschap opbouwen en zelfvoorzienend zijn en zelf alles verdienen. Maar dat jaar is al lang om. Dat dorp is nog niet af.”

Bewoners komen en gaan. “Er is ook weer iemand bij gekomen die zijn kinderen en vrouw achterlaat en hen maar vier keer per jaar mag zien. Dan denk ik: waarom zou je dat dóen?

Ik snap gewoon niet dat je huis en haard achter je kan laten voor zo’n lange tijd, een onbepaalde tijd.”

Foto: RTL Boulevard

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen