Berget Lewis niet naar Amerikaanse The Voice

Geplaatst op Mon 20 Nov 2017 om 15:30

Berget Lewis is niet van plan om zich aan te melden voor de Amerikaanse versie van The Voice, nu ze is gestrand bij de Britse X Factor. Dat vertelt de zangeres in weekblad Privé. Lewis deed dit seizoen mee aan X Factor UK, maar werd voor de liveshows naar huis gestuurd omdat ze haar tekst vergat (zie video). Coach Nicole Scherzinger vreesde dat ze niet altijd op Lewis kan rekenen. Is de volgende stap The Voice USA? “Nee, je moet sommige dingen niet twee keer willen doen.

De zangeres zit niet in zak en as nu haar X Factor-avontuur is mislukt. “Meedoen aan de Britse versie van X Factor was leuk en het is helemaal niet erg dat ik niet de winnaar ben geworden. Ik ga gewoon door met waar ik mee bezig was.”

In Nederland heeft Lewis werk genoeg. “Ik ga bijvoorbeeld weer met de Ladies of Soul op pad en ik ben bezig met een nieuwe cd. X Factor was gewoon een heel mooi avontuur.”

Heeft X Factor UK haar iets opgeleverd? “Ik heb er op de een of andere manier toch veel van opgestoken. Ik weet nu dat ik er best mag zijn als zangeres. Misschien had ik dat even nodig. Het was al met al een mooi reisje.

Het Privé-interview met Berget Lewis kunt u lezen via Blendle.

Haar optreden in X Factor:

Foto: YouTube
15 Reacties op “Berget Lewis niet naar Amerikaanse The Voice”


 1. Robin Martens Lover

  Zij is niet blank.

 2. Esmeralda

  En wat dan nog, de artiesten in het genre wat zij zingt, hebben allemaal een donkere huidskleur, en daar is niets mis mee.

 3. anonymous

  Misschien meedoen met The Voice op de maan ofzo.
  Ze kan misschien wel aardig zingen maar ze heeft de uitstraling
  van een zak patat.
  Ziet er niet uit.

 4. Nancy

  Ladies of Soul zingen niet, ze schreeuwen.
  De optredens zijn een afgang.

 5. Ano Nymous

  Met je eigen weg uitstippelen kom je het verst.
  Echt talent heeft zo’n bedriegelijk zangwedstrijdje als X Factor (of The Voice) helemaal niet nodig…

 6. Arie

  Lekker gillen met the ladies of soul.
  Je moet er van houden zullen we maar zeggen.

 7. Alex

  X Factor heeft dit seizoen dramatische kijkcijfers op ‘itv’.
  Zal geen bijdrage leveren aan haar carrière.

 8. Ano Nymous

  Alex. Het is sowieso een complete misvatting dat shows als X Factor je verder helpen…

 9. Actries van Houten

  Stuur Glennis Grace maar naar The Amerikaanse Voice. Loopt al jaren Whitney Houston te imiteren en daar is een markt voor nu de echte er niet meer is.

 10. Loop

  Blijft raar dat een zangeres die hier drie keer een Ziggo Dome uitverkoopt, in Engeland moeten smeken om een ronde verder te komen.En zeggen:”You don’t have what it takes.” Hebben wij hier geen smaak en Engeland verstand of andersom? Mooie vrouw om te zien overigens.

 11. Hans

  @Loop:

  Een auditie zoals bij X Factor is een momentopname en ze heeft daarin gewoon niet goed genoeg gepresteerd. Hier in Nederland kennen we haar kwaliteit. Overigens verkoopt zij Ziggo Dome niet uit, maar de Ladies of Soul. Dat is wel even wat anders. Solo heeft ze hier ook nooit een carrière kunnen opbouwen.

 12. Esmeralda

  Loop

  Nee, de meeste Nederlanders hebben geen smaak, neem nou het ESF, toen er nog op tv door het publiek werd gekozen welke artiest mee zou gaan doen, stuurden we elke keer een artiest die niet verder kwam dan de halve finale

 13. Loop

  @Hans
  Solo heeft ze wel top10 hits gehad, maar niet onder haar eigen naam. Lipstick van Michael Pilarczyk, Deeper Love, enz. . Het verbaasde dat ze geen goed plan had;verkeerd genre,nummers plus falen. Vanaf het begin waren er twijfels en nu een vroege exit.

 14. Uit Het Vak

  Berget heeft een dijk van een stem , met veel internationale mogelijkheden.
  Ze heeft het gewoon geprobeerd.
  Niks mis mee.
  Maar er komt vanzelf een dag dat ze scoort internationaal

 15. Job Gosschalk zuigservice

  Uit Het Vak
  Tue 21 Nov 2017 om 10:45

  Berget? ja ja………u heeft er duidelijk verstand van/kijk op. not.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.