Berget Lewis niet naar Amerikaanse The Voice

Berget Lewis is niet van plan om zich aan te melden voor de Amerikaanse versie van The Voice, nu ze is gestrand bij de Britse X Factor. Dat vertelt de zangeres in weekblad Privé. Lewis deed dit seizoen mee aan X Factor UK, maar werd voor de liveshows naar huis gestuurd omdat ze haar tekst vergat (zie video). Coach Nicole Scherzinger vreesde dat ze niet altijd op Lewis kan rekenen. Is de volgende stap The Voice USA? “Nee, je moet sommige dingen niet twee keer willen doen.

De zangeres zit niet in zak en as nu haar X Factor-avontuur is mislukt. “Meedoen aan de Britse versie van X Factor was leuk en het is helemaal niet erg dat ik niet de winnaar ben geworden. Ik ga gewoon door met waar ik mee bezig was.”

In Nederland heeft Lewis werk genoeg. “Ik ga bijvoorbeeld weer met de Ladies of Soul op pad en ik ben bezig met een nieuwe cd. X Factor was gewoon een heel mooi avontuur.”

Heeft X Factor UK haar iets opgeleverd? “Ik heb er op de een of andere manier toch veel van opgestoken. Ik weet nu dat ik er best mag zijn als zangeres. Misschien had ik dat even nodig. Het was al met al een mooi reisje.

Het Privé-interview met Berget Lewis kunt u lezen via Blendle.

Haar optreden in X Factor:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen