Antoinette Hertsenberg: ‘Winston en Renate irritant’

Geplaatst op Tue 14 Nov 2017 om 14:30

Antoinette Hertsenberg vindt Winston en Renate Gerschtanowitz ongelooflijk irritant in hun radiocommercial voor Robijn. Dat heeft de Avrotros-ster gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. De Gerschtanowitzjes zijn samen met Ali B (Yarden) en Paul Haenen (Pricewise) genomineerd voor de Loden Leeuw voor meest irritante BN’er in een reclame. Die prijs wordt uitgereikt in haar programma Radar. Wie vindt ze zelf dat moet winnen? “Persoonlijk vind ik het echtpaar Gerschtanowitz.”

Hertsenberg hekelt de reclame met de Gerschtanowitzjes. “Met echt zo’n wasmiddelreclame. Daar krijg ik zo’n wegzakker van. Die mogen hem krijgen wat mij betreft. Maar luister: het is niet aan mij. De kijkers stemmen, zij bepalen en wij hebben niets te vertellen. Ik heb maar één stem.”

Wie vindt ze het irritantst: Winston, Renate of hun kind? “Als Renate dan zegt: ‘Hij heeft veel verstand van programma’s, maar niet van wasprogramma’s’, dan denk ik echt: hoooooooooooow, had daar nog even over nagedacht voordat je die zin uitsprak.”

Zelf wordt Hertsenberg nooit gevraagd voor tv-reclames. “Eigenlijk nooit, want ze weten al wat het antwoord zou zijn. Dat is heel prettig.”

Een reclame levert veel geld op. Wil ze het echt niet? “Welnee. Echt absoluut niet. Je kunt dat niet combineren met een consumentenprogramma, maar ik heb er ook geen enkele behoefte aan.”

De reclame van de Gerschtanowitzjes:

Foto: YouTube
17 Reacties op “Antoinette Hertsenberg: ‘Winston en Renate irritant’”


 1. PremH

  Hele neppe reclame met slecht acteerwerk van Winston

 2. anonymous

  Niet alleen in de reclame, ook als duo presentators zijn ze irritant.
  Weg met die twee

 3. Bep

  Hahahahaha. Ik snap ook niet dat ze zich er voor lenen om zo dom over te komen.Als je nou arm bent, dan wil je heel dom doen voor tv maar dat hebben zij toch niet nodig?Ali irriteert ook, te vaak, te lijzig en niet geloofwaardig.

 4. Halb

  Behoorlijk irritant en altijd zo nep vrolijk

  En renate moest natuurlijk ook nog even reclame spelen voor 1 of ander dom drankje en unicef want ze zijn zo sociaal begaan met alles
  Jullie verdienen genoeg, doneer lekker zelf wat

  Elk merk wat gebruik maakt van een bekend persoon boycot ik automatisch

  Het is pure misleiding en hebzucht

  Denken mensen serieus dat messi lays chips eet of pepsi drinkt ? 😂

 5. Bart

  Renate zie ik in minsten nog één reclame. Ik denk dat ze aan het cashen zijn en binnenkort stil gaan leven in een mooi land’.
  Nog even doorbijten dus

 6. Gallus

  Nederland is langzaam steeds meer de schaamte voorbij!
  Elke BN’er die daar aan meedoet gaat eigenlijk af.
  Reclame is anti-cultuur.
  Afgezien van het informatieve bestanddeel maar dat is uiteraard weer totaal onbetrouwbaar!
  We wennen er aan en het is een afgang!

 7. Johan

  Toch mis ik Jan Smit in dit rijtje. Had hem de Loden Leeuw graag gegunt. Misschien dat een ijzeren televizierring een idee is. Win je die kom je nooit meer op tv!!! Ik ben voor!

 8. Momo

  Dat moet zij zeggen…

 9. Tante

  Door dit afschuwelijke echtpaar koop ik geen Robyn.

 10. Prector

  Gelukkig nooit gezien die reclame. Wie kijkt er überhaupt reclames?

 11. Lies

  Wel geweldig in een tv reclame: George Baker voor de Lidl. Dieptriest: de houtkever van meneer Vonk. De Pearle brillen van Jantje. De relax stoel van Humberto en de opvouwbare Quingo van Jan Slagter… of maak ik nu een fout?

 12. dr phil

  ja je maakt een fout dat zijn lollige reclames buiten die idioot uit Volendam dan en Humberto ook al zoiets

 13. aammehoela

  Inderdaad, wie kijkt er nog reclames. Zo jaren ’90. Zelf zap ik weg of ga wat anders doen en anders kijken we ,als het NPO is tenminste, teletekst. Alles beter dan naar die reclames kijken.

 14. Kokkie

  plakkerige lui, krijg de kriebels er van.

 15. Insider

  Hooghartige graaiers. Voelen zich ver boven het volk staan. De arrogantie druipt bij Renate uit de poriën. Onbegrijpelijk Wat de tvbazen in die twee zien. Kijkcijfers genereren ze niet. Wel hoop jeuk bij de kijker.

 16. Gerard

  Even tegendraads dan maar: ik heb over het algemeen een hekel aan reclames, maar die reclame van het echtpaar G. vind ik prima (jongetje is wel irritant), maar die van Ali B over zijn vader vind ik wel roerend, niet irritant in ieder geval. Ik verbaas mij erover dat deze genoemd wordt als kandidaat voor de loden leeuw. My 2 cents.

 17. ruupje

  mag ik de kijkers of luisteraars NEP bellen. ik bevestig je email met oke.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.