Anniko van Santen wil niet Frits Sissing achterna

Anniko van Santen is niet van plan om net als haar voorganger bij Opsporing Verzocht, Frits Sissing, uiteindelijk over te stappen op showamusement. Dat vertelt ze vandaag in het AD. Van Santen en Sissing waren zondag samen te gast in de weekend-Boulevard om te vertellen over het jubileum van Opsporing Verzocht. Sissing vertelde toen nooit meer terug te keren in die show: “Kijk vanavond maar naar Maestro, dan weten jullie waarom ik het zo leuk vind om iets anders te doen.

Zelf is Van Santen echter wel zeer tevreden met Opsporing Verzocht. Ze wil nog minstens twaalf jaar door, vertelt ze. “Zeker, want dit is dan nog steeds het mooiste tv-programma om te presenteren. Ik kan me wel voorstellen dat alle ellende op een moment te veel wordt. Maar ik denk ook: politiemensen die ouders moeten vertellen dat hun kind iets is overkomen. Dát is pas zwaar.

Maar wil ze dan niet liever een programma als Maestro doen? “Of ik iets anders zou willen doen? Nee, eigenlijk niet. Ik verlang wel eens terug naar de tijd dat ik in een jeep door de savanne reed en wat vertelde over de olifant. Maar ik zit bij Opsporing Verzocht op mijn plaats.”

Het hoeft ook niet om mij te gaan. Ik hoef die talkshow niet die iedereen altijd wil“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen