Anniko van Santen wil niet Frits Sissing achterna

Geplaatst op Tue 14 Nov 2017 om 15:48

Anniko van Santen is niet van plan om net als haar voorganger bij Opsporing Verzocht, Frits Sissing, uiteindelijk over te stappen op showamusement. Dat vertelt ze vandaag in het AD. Van Santen en Sissing waren zondag samen te gast in de weekend-Boulevard om te vertellen over het jubileum van Opsporing Verzocht. Sissing vertelde toen nooit meer terug te keren in die show: “Kijk vanavond maar naar Maestro, dan weten jullie waarom ik het zo leuk vind om iets anders te doen.

Zelf is Van Santen echter wel zeer tevreden met Opsporing Verzocht. Ze wil nog minstens twaalf jaar door, vertelt ze. “Zeker, want dit is dan nog steeds het mooiste tv-programma om te presenteren. Ik kan me wel voorstellen dat alle ellende op een moment te veel wordt. Maar ik denk ook: politiemensen die ouders moeten vertellen dat hun kind iets is overkomen. Dát is pas zwaar.

Maar wil ze dan niet liever een programma als Maestro doen? “Of ik iets anders zou willen doen? Nee, eigenlijk niet. Ik verlang wel eens terug naar de tijd dat ik in een jeep door de savanne reed en wat vertelde over de olifant. Maar ik zit bij Opsporing Verzocht op mijn plaats.”

Het hoeft ook niet om mij te gaan. Ik hoef die talkshow niet die iedereen altijd wil“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Foto: RTL
7 Reacties op “Anniko van Santen wil niet Frits Sissing achterna”


 1. Jan

  Anniko zit gebakken bij dat programma. Door de invasie van kansenparels wordt Opsporing Verzocht steeds urgenter. En kunnen er wel een dagelijks programma van maken.

 2. Dennis

  En zo is er nog tenminste iemand uit de Telekids-stal, die een bloeiende tv-carriere heeft opgebouwd, en over 10 jaar nog steeds op de buis zal zijn, in tegenstelling tot een Carlo en Irene, die niets zonder elkaar kunnen

 3. aammehoela

  Blijkbaar de goede vrouw op de juiste plaats. Zie het programma bijna nooit, maar dat heeft meer te maken met het feit dat ik niet in een regio woon waar dergelijke misdrijven scheer en inslag zijn. Dus de noodzaak is er niet.

 4. STAN

  Een van de weinige shows op de NL’se TV waar je grote kans hebt als presentator tot aan je pensioen safe te zitten.

 5. Vrede

  @ Jan,dagelijks? Ik vind het belachelijk dat dit programma een zomerstop krijgt alsof de misdaad stopt of het niet meer boeit wat de mensen uitvreten.
  Raar dat daar in al die columns enz nooit iemand over valt.

  Anniko zelf doet het trouwens prima. Nog opgegroeid met haar op zondag bij telekids,toen kondigde ze batman nog aan,nu zoekt ze bad men. Ja flauwer en slechter kan niet

 6. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Anniko is een top-presentatrice die meer erkenning verdient.

 7. Rene

  Leuke, sympathieke vrouw zonder pretenties en arrogantie. Opsporing Verzocht presenteert ze meer dan prima.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.