Angela de Jong onthult haar favoriete omroep

Geplaatst op Wed 15 Nov 2017 om 13:35

Tv-recensent Angela de Jong van het AD heeft bij LINDA.tv met lichte tegenzin haar favoriete omroep onthuld. Dat is te zien op het videokanaal van LINDA. De Jong vertelt in een miniprogrammaatje over haar 25 favorieten en één daarvan betrof haar favoriete omroep. Het gaat om Omroep MAX. “Ik mag het eigenlijk niet zeggen, want ik heb als televisierecensent geen favoriete omroep, maar ik heb een zwak voor MAX-programma’s. Ik kan het niet helpen“, zo laat ze weten.

Verder noemt ze Eva Jinek als haar favoriete presentatrice. “De koningin van de late avond en ze heeft zo’n verschrikkelijke ontwikkeling doorgemaakt. En wat ik nog veel knapper vind: het eerste seizoen kreeg ze echt een enorme stroom kritiek over zich heen, maar ze is stug doorgegaan en kijk waar ze nu is.

Gerard Joling, die volgens traditie altijd te gast is in Jineks seizoensfinale, is de favoriete artiest van De Jong. “Ik heb een grenzeloze bewondering voor Gerard Joling omdat hij al zo lang aan de top staat en ook zo eigen is.

Het AD is haar favoriete krant en televisiekijken haar favoriete hobby. En wat is haar favoriete guilty pleasure? “Roy Donders. Hij mag zo weer een nieuwe reeks maken, echt. Dan lig ik in huispak voor de televisie.

Haar favoriete tv-programma is Boer Zoekt Vrouw. “Het ultieme liefdesprogramma. Ja, echt.

En wat is haar favoriete interview? “Dat interview van die vier jongens die de Bataclan hebben overleefd bij Humberto Tan. Ik heb best wel wat kritiek op RTL de laatste tijd en ook op Humberto Tan, maar dat vond ik echt een van de meest bijzondere televisiegesprekken die ik de afgelopen jaren heb gezien.

Het Favorieten-programma van LINDA.tv kunt u hier bekijken.

Foto: LINDA.tv
22 Reacties op “Angela de Jong onthult haar favoriete omroep”


 1. Bep

  Ik kijk ook graag naar Max,geestig, informatief, rustig.Heerlijk na een drukke dag.Ik heb daar fantastische series gezien.Daar maken ze ze nog.Geweldig.

 2. Otto Groeneveld

  Is dat boeiend? Voorlopig een smerig wegkijkend gutmensch gebeuren bij dat gore AD. We praten verder met die hufters van het AD als de moeder van de hoofdredacteur door de AD pareltjes van haar fiets wordt getrapt. Niemand maar dan ook niemand zou deze stinkkrant toch nog lezen.

 3. Johan

  Ben het heel vaak met Angela eens, maar wat ze nou in Gerard ziet dat begrijp ik echt niet. Alles, maar dan ook echt alles draait bij die man om geld. En dat spat er ook vanaf.

 4. Kirth Gersen

  Joling, Donders, BZV… Wat een niveau.

  Vetklep!

 5. Gi

  MAX laat als enige zender zien wat er met het geld van donateurs gedaan wordt.

 6. Gi

  MAX laat als enige zender die laat zien wat er met het geld van donateurs gedaan wordt.

 7. Paul Vercruijssen

  Door haar Eva voorkeur stijgt ze in mijn achting !!
  En MAX is echt een super omroep
  Er kijken zó veel mensen naar.
  Genieten vaak van hele originele programma’s !

 8. Tan

  Max is de enige omroep die zich niet laat opjagen door verjonging of een hysterisch tempo. De omroep brengt pure tv-programma’s die niet van te voren zijn kapot geproduceerd of zogenaamd hilarisch moeten zijn.

 9. Ron

  ….En haar favoriete partij is de VVD.

 10. Ano

  Logisch

  Ze doet het sinds een paar maanden met Jan Slagter

  Eigenlijk doet hij het met haar

  Ze wordt flink door ‘m uitgewoond

 11. Laurens I

  @Ron

  Is daar iets mis mee? Iedereen heeft vrijheid om te kiezen op de partij die hij/zij wil.

 12. Ron

  Zeg ik dan dat hier iets mis mee is, ik zou er nooit op stemmen maar dat is mijn mening. Ik constateer enkel…

 13. Sonja

  Otto Groeneveld en Ano, zielige, gefrustreerde huisvaders die thuis niets te vertellen hebben, of scholieren die niet populair zijn? In ieder geval wel met een laag IQ.

 14. kees de Vries

  Angela is top!

 15. Meneer Kaktus

  Ondertussen blijkt de haringtest die haar krantje ieder jaar ‘uitvoert’ doorgestoken kaart.

 16. Bep

  Johan… mee eens.

 17. Ano

  @Sonja

  Pas maar op, anders zal ik je ff in je bek pissen

 18. NH

  Naast de VARA is ook MAX de kwaliteit zeer hoog.

 19. Kaaskijker

  Omroep Max
  Gerard Joling
  Roy Donders
  Eva Jinek

  Zo een beetje alles wat voor een Televizier ring in aanmerking komt valt af. Je hebt politiek correct (moeilijke documentaires) en politiek incorrect (expres columns schrijven over Barbie en Donders). Angela de Jong doet het laatste om het buikgevoel van de AD-lezer te pleasen. Terwijl iedereen weet, maar dan ook iedereen, dat die reality soaps geënsceneerde afleveringen zijn.

 20. A.Zijn

  Niet zo heel slim hè om dit te roepen. Uitgelezen kans om haar dr uit te werken.

 21. Bart

  @Kaaskijkers Nee alleen die realitysoaps maar bijna alles op televisie is geënsceneerd.

 22. Gerdien

  Max doet het ook gewoon goed. Nu weer met Hendrik Groen: wat hebben ze daar een prachtige serie van gemaakt. Net als eerder met De zaak Menten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.