‘Aartsvijanden’ Pernille en Quinty highfiven in Koffietijd

Pernille La Lau en Quinty Trustfull gaven elkaar vanochtend in Koffietijd een highfive. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het moment waarop de dames affectie toonden was opvallend, omdat recent nog hardnekkige geruchten gingen over de vermeende koude oorlog die zij zouden voeren in de Koffietijd-villa. La Lau zou de hele tijd koketteren met haar journalistieke achtergrond en daar zou Trustfull weer doodmoe van worden. Vanochtend vlogen ze elkaar niet in de haren, maar in de handen.

De reden voor het heuglijke moment van affectie was een uitspraak van hun gast Luuk Ikink. Trustfull legde hem voor: “Zo’n drie jaar geleden was jij hier, toen zat jij ook op die plek, en toen stelden wij aan jou de vraag: ‘Zouden jullie dat leuk vinden ooit misschien of hebben jullie er ooit over gedacht?’ Nou, ‘daar was jij niet mee bezig’ en ‘nee, nee, nee’ en hop: daar was Lieuwe. Heb jij een beetje tegen ons gejokt?

Daarop antwoordde Ikink: “Jullie brachten ons eigenlijk een beetje op het idee. Ha ha!

De dames reageerden uitzinnig van vreugde op de onthulling van deze eerste Koffietijd-baby. “O kijk, we doen het goed!“, riep La Lau, waarop de dames hun handpalmen tegen elkaar aan drukten.

Trustfull: “Waar Koffietijd wel niet goed voor is!

Lees ook: Quinty Trustfull: ‘Ruzie met Pernille? Zo’n onzin!’ (25 oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen