‘Zelfs VPRO Gids vond Gooische Vrouwen leuk’

Susan Visser vindt het uniek dat ze met haar rol in Gooische Vrouwen heeft deelgenomen aan een project dat zowel door mensen uit de hoge als lage cultuur werd omarmd. Dat laat de actrice weten in gesprek met Het Parool. Visser kijkt met veel genoegdoening terug op de rol van Anouk Verschuur. “Dat vond ik een heerlijke rol om te spelen. Een vrouw die voortdurend zin heeft in het leven, zullen we maar zeggen. Er hing een vrolijke energie aan haar, het was lekker dat op te zoeken.

Het was sowieso een te gekke periode, aldus Visser. “Ik heb er mooie vriendschappen aan overgehouden. Dat maakt Gooische Vrouwen heel dierbaar.”

Maar dat is niet het enige wat Visser speciaal vond. “Wat ik ook bijzonder vond, was dat iedereen het leuk vond. Er werd positief over geschreven, zowel in de VPRO Gids als in De Telegraaf en alles wat daartussen zit. Dat heb je bijna nooit.”

Gooische Vrouwen maakte van haar ook een heel bekende Nederlander. In het begin vond ze bekend zijn wel een beetje ongemakkelijk. “Dan dacht ik: o, moet ik nu ook zo leuk en spontaan doen de hele tijd? Terwijl ik soms erg in mezelf gekeerd kon en wilde zijn. Dat was verwarrend.”

Daar heb ik nu allang geen last meer van. Ik vind bekend zijn nu wel gezellig.”

Het Parool-interview met Susan Visser kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen