Yvon Jaspers wordt niet voorgetrokken door NPO

Yvon Jaspers wordt niet voorgetrokken door de NPO omdat zij het meest bekeken amusementsprogramma van de Nederlandse televisie presenteert. Dat zegt de KRO-NCRV-ster in het AD. Jaspers gaf onlangs aan dat er voorlopig niets voor haar in het verschiet ligt op televisie, terwijl ze met Boer Zoekt Vrouw een megahit in handen heeft. Legt de NPO dan niet de rode loper uit voor deze blonde presentatrice? “Ik heb ontzettend veel ideeën voor formats, maar met mij honderd anderen.”

De televisiester wordt niet bepaald voorgetrokken in Hilversum. “Omdat ik een goed lopend programma presenteer, sta ik beslist niet bovenaan het lijstje als er iets nieuws komt.”

Wat Jaspers zeker weet, is dat ze niet alléén Boer Zoekt Vrouw wil doen. “Ik vind het mooi dat ik naast Boer Zoekt Vrouw ook andere dingen kan doen: twee seizoenen Hello Goodbye, de specials en na De keukentafel van het Noorden wil ik een Grieks kookboek maken.”

Ik mag natuurlijk in mijn handjes knijpen met Boer Zoekt Vrouw. Maar wil ik echt iets anders groots doen op tv, dan moet ik Boer Zoekt Vrouw misschien loslaten. Nu durf en wil ik dat nog niet.

Het AD-interview met Yvon Jaspers kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen