Weer RTL-ster dupe van diefstal: Quinty is fiets kwijt

De tv-sterren van RTL 4 zitten in zwaar weer. Niet alleen ligt hun zender onder vuur, ook zijn ze de dupe van stelende burgers. Twee weken geleden werd Bridget Maasland voor de tweede keer slachtoffer van een autodief – ditmaal werd haar Fiat 500 Abarth gestolen – en nu is collega Quinty Trustfull haar bloeddure VanMoof-fiets kwijt. Beide diefstallen vonden plaats in Amsterdam. Het maakt Trustfull woest. Laaiend. “Serieus?!?! Blijf met je fikken van iemand anders zijn spullen af!!!

Trustfull vindt het onbegrijpelijk, omdat ze haar fiets met meerdere sloten had vastgeketend aan het straatmeubilair. “Mijn fijne VanMoof-fiets met twee goede sloten (voor én achterband) op slot gezet: voor de deur, fiets weg. Band en hangslot laten ze achter..😡

De presentatrice is er naar eigen zeggen ziek van, omdat het haar lievelingsfiets is. Ruud de Wild steunt haar in deze moeilijke tijden: “Heel goed opletten op iemand zonder voorwiel“, roept hij zijn volgers op.

Musicalster Henk Poort begrijpt dat dit een vervelend moment was voor Trustfull. “Om woest van te worden.

Ook haar fans leven mee. Diane noemt de dieven ’tuig’, Lex spreekt van ‘griezels’ en Yvonne: “Voel zoo met je mee. Mij al twee keer overkomen. Zoo kak, ten eerste kun je in een stad niet zonder, ten tweede, blijf met je tengels van andermans spullen af.

Quinty’s Instagram-post:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen