Warm VI-onthaal Wilfred; Gijp verstond Chantal niet

Wilfred Genee kon vrijdagavond rekenen op een warm onthaal in zijn RTL 7-talkshow Voetbal Inside. Tijdens zijn binnenkomst in de studio liep hij door al zijn juichende collega’s heen en tijdens de uitzending werden confettikanonnen afgeschoten. Dat was te zien op de mannenzender. Het warme onthaal voor Genee was om hem te feliciteren voor het winnen van de Zilveren Televizier-Ster. “Het is je gegund en je hebt het ook verdiend, Wilfred“, sprak zijn collega Johan Derksen toe.

Derksen: “Door de jaren heen heb je aan getoond een uitstekende presentator te zijn. Ik kan er over oordelen, want ik heb met elke gek al programma’s gedaan en jij bent de beste. Voor dit soort programma’s, hè.

René van der Gijp vindt het eveneens bijzonder. “Of je nou Mart Smeets, Kees Jansma of Jack van Gelder hebt: ze zijn van hun leven lang nog nooit genomineerd. Dit heeft dus wel iets bijzonders.

Van der Gijp reageerde ook nog op zijn reactie op de speech van Chantal Janzen. Shownieuws vond het schandalig dat hij haar niet hielp door te lachen om haar grapje.

De voetbalanalist heeft naar eigen zeggen echter helemaal niets tegen Janzen. “Die vind ik prima, echt serieus. Even serieus: dat verhaaltje wat zij stond te vertellen voordat jij die prijs kreeg, heb je dat verstaan? Dat was slecht te verstaan, hè? Dat was ook de reden dat ik niet reageerde. Ik verstond het helemaal niet. Ten eerste verstond ik het niet en ten tweede was ik eigenlijk meer gefocust op: maak die envelop open en kijken wie de winnaar is. Er zijn mensen die zeggen: ‘Jij zat heel chagrijnig te kijken.’ Maar dat kwam gewoon omdat ik er niets van mee kreeg.”

Of hij een keer mee wil doen aan Chantal Blijft Slapen? Hij heeft geweigerd. “Ik zei: ‘Je komt bij Van der Gijp thuis niet weg met alleen slapen.’ Dan wordt er geneukt ook, ha ha ha. Even serieus! Toen was het: ‘Ik ben getrouwd en ik heb kinderen!’ Daar heb ik toch schijt aan, joh, ha ha! Dat is toen een beetje misgelopen. Ik heb er niets meer van gehoord.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen