Volkskrant vindt André van Duin mediaflop van de week

Mark Rutte mag geen grapjes maken over vrouwen die niet bemind willen worden en André van Duin mag geen grapjes maken over het voluptueuze figuur van Janny van der Heijden. Waar Rutte gestraft werd door de linkse partijen, wordt Van Duin nu gestraft door de Volkskrant. Die vindt publiekslieveling Van Duin de mediaflop van de week. De grapjes die hij maakt tegen juryleden Janny en Robèrt van Beckhoven worden door hén goed ontvangen, maar niet door de Volkskrant.

De jury heeft een prominente rol, ziet ook de Volkskrant. “We zagen de jury al zonnebadend bij het zwembad en zondag stapten ze met een zwemvest aan in een roeiboot.”

Van Duin plaagt hen steeds met hun gewicht. “Hoewel Robèrt en Janny allebei geen killerbody hebben, is alleen zij tijdens de intermezzo’s met Van Duin doelwit van zijn makkelijke, oubollige en steeds terugkerende gewichtsslapstick. ‘Janny, hoe is het met je dieet?’ Of: ‘Ik sta hier naast de Heel Holland Bakt-tent. Oh nee, het is Janny.‘”

En dat vindt de Volkskrant geen humor om te lachen. “Janny lacht erom, maar eigenlijk is Van Duins modderfiguur natuurlijk best om janken.”

Het is niet bekend waar de Volkskrant wel om kan lachen.

De rubriek Top & Flop kunt u lezen op de Volkskrant-site.

Foto: Omroep MAX / Roland J. Reinders

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen