Veronica Magazine: ‘Anna Nooshin verdient award’

Geplaatst op Thu 12 Oct 2017 om 10:30

Anna Nooshin, Marieke Elsinga en Özcan Akyol zijn de drie rising stars die vanavond kans maken op de Televizier Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op NPO 1. ‘s Lands grootste tv-blad Veronica Magazine is voor Nooshin. Dat is te lezen in de kiosk. Veronica geeft tv-talenten die op de longlist stonden een ‘carrièrequotiënt’ en Nooshing heeft van hen allemaal de hoogste score gekregen: een 8,5. “De hoogste score van deze lijst, omdat ze ‘het’ heeft“, aldus het blad.

Nooshin heeft het op eigen kracht zo ver geschopt, aldus Veronica. “Ze heeft haar name & fame te danken aan veel factoren: internetgebruik, welbespraaktheid en sexy uiterlijk.”

Marieke Elsinga krijgt een 7,5. “Marieke Elsinga gaat heus niet, écht niet weg bij RTL Late Night omdat het niet klikt met Humberto Tan, zoals het wel klikte met Beau van Erven Dorens. Linda de Mol wil haar figuur. Marieke zelf wil de straat op en wordt de volgende voor feestjes en partijen in RTL Boulevard. Gaat lukken.

En Akyol krijgt een 5. “Hij zal zelf wel het meest hebben opgekeken van dit lijstje. Gewild talkshowgast en begaafd maker van docureeks De neven van Eus. Maar die man wil het liefst boeken en stukjes schrijven. In Deventer. Toch? Op de radio werd hij (door WNL’s Bert Huisjes) zelfs genomineerd voor de stoel van Matthijs van Nieuwkerk. Nee, ik hou het op een 5.”

De award gaat dus naar Anna Nooshin. Duidelijke zaak.

Tv-recensente Angela de Jong van het AD zei vanochtend in Goedemorgen Nederland dat ook zij rekent op Nooshin. “Ik ben voor hem, maar het is ook mijn collega bij het AD. Ik vond hem heel goed en naturel in zijn programma, maar de kans is heel groot dat het Anna Nooshin wordt met haar grote internetachterban.

Foto: RTL Boulevard
24 Reacties op “Veronica Magazine: ‘Anna Nooshin verdient award’”


 1. Prector

  Als een van de drie zich diskwalificeert vanwege een volledig gebrek aan inhoud, dan is het Anna Noonsense wel.

 2. Ano

  Rot toch eens op met die zogenaamde influencers. Dat gehobby op youtube met die flutvlogjes waar niemand op zit te wachten. Die awrds zijn bedoeld voor professionals die jaren in heg VAK zitten.

 3. Ano

  Influencers wat een jeukwoord trouwens, net als multihyphenate.

 4. Prector

  Mij is altijd geleerd voor jezelf te denken. Dan krijg je inderdaad flink de kriebels van “influencers”. Niet alleen het woord is vreselijk, maar ook het type mens dat het beschrijft.

 5. Anna Blauwzee

  Wat heeft ze ? een leeg hoofd en een strak lijf typisch Veronica dus.

 6. Peter Poot

  Ik persoontje met nietszeggende mening, geen waardevolle bijdrage aan programma’s, eigenlijk 3 x niks, als zij de prijs wint zegt dat alles over die oppervlakkige achterban met veel bakvissen.

 7. Prector

  Mij is altijd geleerd voor jezelf te denken. Dan krijg je inderdaad flink de kriebels van “influencers”. Niet alleen het woord is vreselijk, maar ook het type mens dat hеt beschrijft.

 8. Vrede

  Mooie dame en knap dat ze het zo lang vol wist te houden in Expeditie Robinson dus ze heeft zeker pit. Voor de rest ken ik dr niet echt.

 9. Graaf Volkert

  Ik wil haar Annaal Naajin.

  :)

 10. Ron

  Marieke mag hem hebben, dat is toch wel een keuze uit de 3 slechtste. Die heeft tenminste in haar korte carrière wat bereikt, een vliegende start bij RTLLN en nu een overstap naar Boulevard. Maar goed, hoogstwaarschijnlijk gaat deze zichzelf benoemde ‘influencer’ er met de ‘eer’ van door.

 11. Marc E. Putto

  ja Nooshin gaat terecht winnen! Zulk een Perzische schoonheid voegt daadwerkelijk iets toe aan het veelal momentane grijze muizen TV-circuit.

 12. Ron

  En dan hoop ik dat ze hem live op tv tussen die twee jumbojoekels van haar steekt.

 13. J

  Zo kennen we het oude Veronica weer met het verheerlijken van leeghoofdige snollen……

 14. Ron

  11.04 uur ben ik trouwens niét…

 15. Pak 'm

  Om 11.04 was Ron niet. Blijkbaar heeft hij periodes dat hij niet is. Soort zombie misschien, of hoe moeten we dit opvatten?

 16. darius

  Nou deze dame heeft zich uiteraard al bewezen. Wat een scherpe geest, een intellect!
  Mies Bouwman en Sonja Barend ver voorbij.
  Maar ja, ik kan mij toch niet aan de indruk onttrekken dat het diverse multiculturele wensdenken hier ook weer een rol speelt.
  Maar let op; over een jaar is men deze dame vergeten.

 17. Bart

  Marieke verdiend hem. Zeker niet Anna

 18. Sjaak

  Hahaha Televizier-Ring??? Wat een oubollig zooitje zeg. Denk dat 80% van de mensen tijdens zo gala, ja Nederland heeft een gala, niet weten waar Televizier voor staat of stond. Stop die axhterbakse liberale Avro shif in je …… , ja van Mark mag dit niet meer dus vandaar.

 19. joseff

  heb wel een idee,
  heeft nix met kwaliteit te maken,
  puur met DEUGEN,

 20. Mark E Putje

  Ano 
  Thu 12 Oct 2017 om 10:38

  Rot toch eens op met die zogenaamde influencers. Dat gehobby op youtube met die flutvlogjes waar niemand op zit te wachten. Die awrds zijn bedoeld voor professionals die jaren in heg VAK zitten.

  ——

  Helemaal med eens

 21. Kaaskijker

  Anna Nooshin en Marieke Elsinga? Knappe vrouwen maar daar zijn ze ook op geselecteerd. Bij Marieke Elsinga moet ik altijd aan Daniëlle Overgaag-Oerlemans denken.

  Özcan Akyol schrijft columns in de grootste krant van (en populair is) Nederland, heeft altijd een zinnig woord bij DWDD en Studio Voetbal. Neven van Eus was een prachtig inkijkje in de Turkse ziel. Dus hij wordt het niet.

 22. Henny Huisman

  Anna Nooshin is onecht. En kan slecht tegen tegenstand/kritiek, zoals we hebben kunnen zien in Expeditie Robinson.

 23. beau Ter Ham

  Ik heb niets met Perzische tapijten.

 24. Annoniemus

  Dit zich zelf overschattende huppelmeisje heeft totaal geen recht op welke prijs dan ook !!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.