Verbijstering bij 3FM: Giel Beelen kaapt uitzending

Giel Beelen heeft vanochtend de uitzending van NPO 3FM gekaapt. Terwijl hij zijn allereerste ochtendshow op Radio Veronica presenteerde, werd op zijn vorige zender 3FM plotseling een plaat onderbroken voor een promotiepraatje van de dj. Dat was te horen op de radio. 3FM draaide Chef’Special, toen ineens de stem van Beelen klonk. “Hé, hallo, Giel hier! Misschien ken je me, ik heb hier heel lang op de radio gezeten, maar ik ben vandaag begonnen bij Veronica. Dat wil ik je even laten weten.”

Ik heb geen idee hoe lang ik zendtijd hier krijg, maar Kensington staat vandaag op de speelplaat, morgen Di-Rect, Racoon komt, Miss Montreal. Er is veel live muziek. Zin en onzin. Ik zou zeggen: luister allemaal, tussen 6 en 9 naar Radio Veronica.”

Toen werd Beelen direct van de zender gehaald. Dj Sander Hoogendoorn, die inviel voor Domien Verschuren, sprak zijn verbazing uit: “Da fack is dit nou? Zit dat nou in die plaat gewoon? Ik heb geen idee, joh. Het zit gewoon in die plaat verwerkt! Wat zullen we nou hebben? Ik heb geen idee wat hier gebeurt. Hèèè? Het zit in die plaat. Ongelooflijk dit. Dit is toch echt heel raar. Maar hoe kan dat, joh? Ik denk dat we even van iets het wachtwoord moeten wijzigen.”

Daarna werd de plaat van Chef’Special verkocht. Toen gaf Hoogendoorn aan: “Er komen wat mooie berichtjes binnen, zoals ‘ik ben blij dat hij weg is’ en ‘opzouten, Giel’. Ik sta wel echt te klapperen met mijn oren. Ik moet wel zeggen: ik vind het wel knap ofzo, er is goed over nagedacht. 1-0, maar komt goed, ha ha.”

Kennelijk heeft Beelen dus met oude wachtwoorden gerommeld met de playlist van 3FM. Waarschijnlijk ziet hij het als payback-time, omdat BNN-VARA zijn Facebookpagina claimt.

Beelen vanochtend op de radio: “Mijn Facebook is gehackt. Dat is wel een ding. Door mijn vorige werkgever. Omdat zij zeggen: ‘Ja, dat heb je onderhouden tijdens werktijd, dus hij is van ons.’ Maar wat kunnen zij met mijn Facebook? Ik heb nu nog een soort opening gevonden waardoor ik sneaky dingen kan posten, maar ik ben als beheerder eruit getieft. Uit mijn eigen fucking Facebook. Vooralsnog is mijn Facebook gewoon ‘Giels’.”

Foto: Radio Veronica/William Rutten

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen