Tim Hofman mag tot 2018 niet meer werken van dokter

Geplaatst op Fri 13 Oct 2017 om 9:27

BNNVARA-ster Tim Hofman mag in elk geval tot 2018 niet meer werken van de dokter. Hij moet herstellen van de klappen die hij in augustus kreeg tijdens de opnames van zijn YouTube-serie #BOOS. Dat vertelt hij in het programma. Hofman is nog steeds niet de oude sinds hij is belaagd door een agressieve huurbaas. “Het slechte nieuws is dat ik de komende tijd even niet mag werken, minstens tot 2018. Waarom? Ik heb natuurlijk die gebroken kaak geslagen gekregen“, begint hij.

Vervolgt: “Gelukkig gaat dat wel aardig nu, maar het ding was dat ik niet één klap heb gehad, maar een paar klappen. Er zat ook een scheur in mijn jukbeenderen en dat zat helemaal vol met bloed. De linkerkant was helemaal beurs geslagen en er was iets met mijn nek.”

Maar dat is niet de reden dat Hofman nu rust moet nemen. Wat is de reden? “Ik heb de eerste maand niet gemerkt dat ik een hersenschudding had, omdat ik duizelig was van de honger en de pijnstillers en mijn kaak enzo. Ik ben daar alleen doorheen gelopen en dat betekent dat ik nu constant koppijn heb en duizelig ben enzo.”

Het betekent bedrust voor Hofman. “Ik zit dus thuis. Een beetje kleurplaten te maken en slapen. Dat mag van de dokter, maar verder mag ik van het ziekenhuis geen reet doen. Dit is geen jankvideo, maar ik moet het even uitleggen, want anders denkt iedereen: waar is #BOOS en waarom zit je niet in Trippers?

De agressieve huurbaas deed afgelopen zomer veel wenkbrauwen fronsen. Alleen Peter R. de Vries begreep dat hij Hofman had aangevallen.

Foto: BNNVARA, YouTube
9 Reacties op “Tim Hofman mag tot 2018 niet meer werken van dokter”


 1. Marly van der velden Lover

  Zolang hij nog mag pompen is er niks aan de hand. Zo wil ik ook wel een poos vrij.

 2. Mank Frasmeijer

  Frank Masmeijer moet ACHT JAAR de bak in!

  :D

 3. johnn

  zielig menneke die tim hofman
  [een achterlijke gladiool ]

 4. Frans H

  Geen ramp als die eikel van Hofman een tijdje van buis is.

 5. Hohoho

  comes around goes around!

 6. frans

  Schade maar verhalen op die studentjes die te lui waren om hun kamer op te ruimen

 7. Arnoud Tempelman

  Maak er 2019 van.

 8. Peter

  Of 2020.

 9. Leon Dorsey

  Toch nog goed nieuws vandaag!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.