Tijl Beckand: ‘Jongens tegen de Meisjes slaat jaar over’

Geplaatst op Thu 19 Oct 2017 om 14:00

Naast het huidige Oh Wat Een Jaar en het nieuwe Op Goed Geluk in januari, lijkt RTL 4 in de lente wéér met een nieuwe zaterdagshow te komen. De Jongens tegen de Meisjes slaat namelijk een seizoen over. Dat vertelt Tijl Beckand vandaag in het AD. Beckand presenteert het programma samen met Chantal Janzen, maar zij is binnenkort even uit de roulatie. “Wat De jongens tegen de meisjes betreft: ik heb begrepen dat degene met wie ik het presenteer in verwachting is“, zegt hij.

Het programma gaat er dus noodgedwongen even tussenuit. “Het was de bedoeling dat we komend voorjaar een nieuw seizoen zouden opnemen, maar dan is Chantal Janzen uitgerekend. Dus volgens mij slaan we van dit programma een seizoen over.

Zijn zondagshow Professor Nicolai & Dr. Beckand was begin 2016 voor het laatst te zien. Keert dat nog terug? “De definitieve knoop moet nog worden doorgehakt, maar het is voor 95 procent zeker dat er een derde seizoen komt van Professor Nicolai & dr. Beckand. Ruben en ik hebben er zelfs al ruimte voor vrijgemaakt in onze agenda’s.

Eerst is Beckand volgende week bij RTL 4 te zien als presentator van het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje. Past dat allemaal wel bij zijn NPO-programma’s over klassieke muziek? “Klopt, maar ik houd van die afwisseling en een van de mooie dingen aan Het perfecte plaatje is dat je jezelf oprecht kunt verbazen over de talenten van de kandidaten.

Het AD-interview met Tijl Beckand kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
17 Reacties op “Tijl Beckand: ‘Jongens tegen de Meisjes slaat jaar over’”


 1. Drama

  Wat een sneu programma is dit. De jongens tegen de meisjes, dat deden wij voor het laatst op de crèche.

 2. Niels777

  ok dacht dat ze t gewoon elk jaar herhaalden wist niet eens dat er nieuwe afleveringen waren

 3. J

  DJTDM moeten ze gewoon mee stoppen. Scoort al een aantal seizoenen onder het miljoen (marktaandeel zou misschien nog prima zijn, omdat het vaak pas in mei te zien is). Maar voor afgelopen seizoen hadden ze ook al een jaar overgeslagen, en heeft niet geholpen!

  Dat er een 3e serie van Professor Nicolai & Dr. Beckand is opzich opmerkelijk omdat het 2e seizoen niet enorm goed scoorde. Maarja, ze hebben het voorjaar flink wat te vullen, de plekken van All You Need, Janzen & Van Dijk en DJTDM dus.
  Benieuwd of Alles Mag en It Takes 2 terug keren en of dat weer zondag is. Alles Mag kan beter terug naar de zaterdag (of ook gewoon mee stoppen, nog beter). Er lijken ook weer programma’s op het 20:00-20:30 tijdslot te komen: TV Kantine, Benidorm Bastards & de boefjes…

 4. Walter

  Eerste reactie van persoon hierboven slaat de spijker op z’n kop; kleuterprogramma voor volwassenen.
  En overigens: zou niemand anders het van Chantal ”ik heb humor” Janzen kunnen overnemen? Goed beleid RTL…

  Tip voor vanavond: RTL7, 19.00u, voetbal Europa League:
  Zulte Waregem – Vitesse

 5. erfgooier

  Gelukkig!!

 6. ano@niem.nl

  Op Goed Geluk ???? Dat meen je toch niet!

 7. Buffel

  Kunnen ze niet meteen 300 jaar overslaan?

 8. Peter

  Jongens tegen de Meisjes kan niet meer.
  We zijn nu met genderneutraal onzin bezig.

 9. Bart

  De Jongens tegen de meisjes is nu juist een van die programma’s waar ze me moeten stoppen. Niet een jaar overslaan! Nee! Mee stoppen! Het zelfde geld voor Janzen en van Dijk, Dokter Nicolai en Prof Beckant. Terugkomen met o.a. De Staatsloterij show, Love Letters en Weekend Miljonairs. Met gewone onbekende (niet uit de kaartenbak van castingbureau) Nederlanders.

 10. Freek Bleek

  Kent iemand Tijl persoonlijk..
  .?

 11. Freek Bleek

  Ik wel…

 12. kijker

  Vreselijke (denkt dat ie grappig is) man

 13. Annoniemus

  Tijl Beckand is een zich zelf schromelijk overschattend mannetje die helemaal niets kan !!!!!!!

 14. Hein

  Laat maar helemaal wegblijven dat kinderachtige gedoe, ook in 2019 en alle jaren erna.

 15. graaier

  Nederland heeft de slechts presterende commerciële omroepen in heel Europa.

 16. Rob

  Ik verwacht op zaterdagavond vanaf 10 maart Hollands got talent 10 weken.( dan blijven er nog 4 zaterdagen over voordat het WK voetbal begint ( die paar zaterdagen herhalingen/ cabaret ).op vrijdag na de de voice kids nog 7 vrijdagen over tot dat het wk begint op vrijdag misschien it takes 2 . Alles mag op zaterdag kan ook prima om 22 uur op zaterdagavond.

 17. Bart

  @Rob Ja of we doen gewoon Jongens tegen de Meisjes en die 3 dingen die je noemt helemaal niet en dan komt RTL4 gewoon vanaf dit voorjaar alleen nog maar met weekend amusment zonder bekende Nederlanders. Als het even kan ook niet in een talentenjacht of ik ben de beste in ……. vorm.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.