Tijl Beckand: ‘Jongens tegen de Meisjes slaat jaar over’

Naast het huidige Oh Wat Een Jaar en het nieuwe Op Goed Geluk in januari, lijkt RTL 4 in de lente wéér met een nieuwe zaterdagshow te komen. De Jongens tegen de Meisjes slaat namelijk een seizoen over. Dat vertelt Tijl Beckand vandaag in het AD. Beckand presenteert het programma samen met Chantal Janzen, maar zij is binnenkort even uit de roulatie. “Wat De jongens tegen de meisjes betreft: ik heb begrepen dat degene met wie ik het presenteer in verwachting is“, zegt hij.

Het programma gaat er dus noodgedwongen even tussenuit. “Het was de bedoeling dat we komend voorjaar een nieuw seizoen zouden opnemen, maar dan is Chantal Janzen uitgerekend. Dus volgens mij slaan we van dit programma een seizoen over.

Zijn zondagshow Professor Nicolai & Dr. Beckand was begin 2016 voor het laatst te zien. Keert dat nog terug? “De definitieve knoop moet nog worden doorgehakt, maar het is voor 95 procent zeker dat er een derde seizoen komt van Professor Nicolai & dr. Beckand. Ruben en ik hebben er zelfs al ruimte voor vrijgemaakt in onze agenda’s.

Eerst is Beckand volgende week bij RTL 4 te zien als presentator van het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje. Past dat allemaal wel bij zijn NPO-programma’s over klassieke muziek? “Klopt, maar ik houd van die afwisseling en een van de mooie dingen aan Het perfecte plaatje is dat je jezelf oprecht kunt verbazen over de talenten van de kandidaten.

Het AD-interview met Tijl Beckand kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen