Tenen Shelly Sterk bijna even lang als vingers

Shelly Sterk, deskundige van RTL Boulevard, doet in Veronica Magazine een opvallende onthulling over haar uiterlijk. Haar tenen zijn bijna even groot als haar vingers. Dat vertelt ze in het televisieblad. Als Sterk wordt gevraagd in welke mate haar uiterlijk heeft bijgedragen aan haar tv-carrière, brengt ze in dat ook zij niet perfect is. “Iedere vrouw heeft iets, toch? Ik heb supergrote tenen. Serieus, ze zijn bijna even lang als mijn vingers! Daardoor zijn mijn voeten enorm: maat 40.

Maat 40 is voor iemand met haar lengte wel wat aan de forse kant. “Ik ben 1,65m lang en heb de enkels van een kind. Het zal niemand opvallen, maar daar stoor ik me enorm aan. Verder zou ik iets dikkere billen willen hebben en iets grotere borsten.

Sterk, die in Veronica Magazine poseert met een mini-broekje aan, vindt het vervelend dat in tv-land de nadruk heel erg op uiterlijk ligt bij vrouwen. “Soms wel. Waarom wordt er bij vrouwen naar het uiterlijk gekeken en bij mannen naar hoe ze hun werk doen? Ik ben niet feministisch, maar dat vind ik wel jammer.

Ze moet naar eigen zeggen ook vechten tegen het idee dat iemand die Shelly heet en blond is wel dom moet zijn. Dat is echter niet zo, meent ze. Sterker nog: ze heeft zelfs een eigen productiebedrijf.

Ik maak nu vooral bedrijfsfilmpjes, maar de ambitie is om op een gegeven moment ook content voor online en televisie te gaan maken.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen