Sanne Hans breekt ribben na opnames The Voice

Sanne Hans heeft haar ribben gebroken na de laatste opnames van The Blind Auditions van The Voice of Holland, die vanavond van start gaan op RTL 4. Dat vertelde de Voice-coach vanochtend in De Veronica Ochtendshow met Giel. Hans verwondde zich door op de werkvloer opgelopen dronkenschap. “Die ‘blind audition’-dagen zijn lang, maar ik ben braaf, want ik moet wel gewoon shinen daar, maar die laatste dag waren we zó blij dat het klaar was, dus ik nam een drankje.”

Het drinken was hartstikke leuk en gezellig, aldus Hans. “Iedereen die denkt dat ik niet meer rock & roll ben: dat is niet waar. Maar daarna ging ik naar huis toe.”

Ze woont samen met haar vriend Daniël. “Hij had mij heel braaf in mijn bed gelegd en zei: ‘Je moet lekker gaan slapen.’ Hij ging de hond uitlaten en toen was ik zó blij dat ze weer thuis waren, want ik was zo teut als maar kon. Ik liep uit bed en zei: ‘Jeeej, jullie zijn weer thuis.’ En toen ging ik keihard op mijn bek. Dat is eerlijk waar.”

Hans kwam lelijk terecht. “Ik ben gevallen met mijn ribben op een tafeltje. In de eerste week had ik nergens last van, maar na een week… Nu zat ik op de wc iets te doen (kracht zetten, red.) en ik voelde: keduk keduk. Ik heb niet geklaagd, ik heb niet gezeurd: ik heb al mijn optredens en promo’s gedaan. Maar als iemand denkt: man, wat zing je kut, dat komt daardoor!

Ze zat met gebroken ribben in de Voice-stoel. “Maar alles is gelukt. Er is niets aan de hand. Ik ben weer beter, maar ’s ochtends is het nog lastig met mijn ademhaling.”

Het interview met Sanne Hans in de ochtendshow van Giel Beelen kunt u onderstaand bekijken:

Foto: Radio Veronica

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen