RTL 5 zet Luuk Ikink op Robinson-nabeschouwing

RTL 5 zet Luuk Ikink op de nieuwe nabeschouwing van zijn meest bekeken programma Expeditie Robinson. De eerste aflevering van Eilandpraat is op 26 oktober, de dag dat in de realityshow de zogenoemde ‘samensmelting’ plaatsvindt. Dat heeft de tv-zender laten weten. Eilandpraat zal elke week live te zien zijn, direct na Robinson. Ikink ontvangt in het programma de afvaller(s) van die week en andere (oud)kandidaten. “Ook het publiek in de studio en de kijkers thuis kunnen meepraten.”

In ‘Expeditie Robinson: Eilandpraat’ wordt tevens niet eerder vertoond beeldmateriaal getoond, ziet de kijker fragmenten van achter de schermen, kandidaten die voor het eerst het thuisfront aan de lijn hebben én worden de afvallers gevolgd op het moment dat ze hun eerste stappen terug in de bewoonde wereld zetten.

Naast de gesprekken met de bekende gasten in de studio, mag het publiek thuis en in de studio ook meepraten en vragen stellen tijdens de interactieve live-uitzending.

In de eerste aflevering van Expeditie Robinson: Eilandpraat komt de winnaar van vorig jaar en publiekslieveling Bertie Steur, samen met de winnaar van 2014 Kay Nambiar langs.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen