RTL 4 na The Voice Kids ook met The Voice Senior

Na The Voice Kids komt Talpa ook met een Voice-editie voor mensen boven de 65 jaar oud: The Voice Senior. De eerste aflevering is in 2018 op RTL 4. Dat vertelt Talpa Global-directeur Maarten Meijs aan Variety, meldt NU.nl. Gezien het succes van de juniorvariant, had RTL 4 volgens Meijs wel oren naar een seniorenvariant. “Gezien het succes van The Voice Kids, dat nu al bijna 40 versies heeft, zijn we verheugd en hoopvol dat ook dit een goede aanvulling zal zijn op The Voice“, zegt hij.

The Voice of Holland is het meest bekeken programma van de commerciële tv-zenders. De muziekshow keert aankomende vrijdag terug op RTL 4 met onder meer Anouk en Waylon in de jury.

De jurysamenstelling van The Voice of Holland en The Voice Kids zijn niet gelijk aan elkaar. Ook voor The Voice Senior zullen andere coaches gevonden worden. Iemand als oud-Voice-coach Angela Groothuizen zou niet misstaan in een senioreneditie.

Veel meer is er niet bekend over The Voice Senior. Waarschijnlijk zullen de opnames van de audities en de uiteindelijke liveshows in de seniorenvariant iets dichter bij elkaar komen te liggen om productionele problemen te voorkomen.

Update 13.37: RTL heeft het nieuws bevestigd. De eerste aflevering is in het najaar van 2018.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen